• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El kremi önerisi istiyorum

bodyshop ın sheabutter kremi aslında vücut için ama ellerimde yoğun nem sevdiğim için bu kremi ellerime kullanıyorum.piyasadaki birçok el kremini denemiş Neutrogenanın anti-aging spf 25 kreminin dokusunu çok beğenmiştim.Ancak sheabutter ondan bile iyi. Elerime çok iyi geliyor.Kokusunu da çok özel ve güzel buluyorum .

Ben de gerçeği var , dilerseniz sadeayturk@hotmail.com iletişime geçebilirsiniz.

Kizlar isim geregi sik sik yazi yazmam gerekiyor ve yagli el kremleriyle yazi yazmak bir iskenceye donusuyor. Neutrogenayi denemeyi dusunuyorum ama yazi yazmami engelleyecek kadar yagli mi acaba?ya da hizli emiliyor mu?
Yillardir nivea kullaniyordum ve aslinda cok da memnundum ama son zamanlarda fayda etmemeye basladi.

Neutregena kullanıyordum çok memnundum, hamilelikten dolayı birazda pimpiriklikten :) ersağ el losyonuna geçtim. Ondanda çok memnun kaldım. Hem bitkisel hem hayvan deneyleri yapmıyor.

benim favorilerim bunlar

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    89,1 KB · Görüntüleme: 179
Iyi geceler ben Oriflame nin el kremlerini kullanıyorum. Denediniz mi bilmiyorum ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki oriflame geniş ürün yelpazesinde ihtiyacınıza göre bir ürün bulabilirsiniz. Kesinlikle yağlilik hissi bırakmaz.rahatsiz etmez. Yaptığınız yorumdan anladigim kadarıyla el ve vücut losyonu tam da sizin istediğiniz ürün bence.

Neutrogena'nın el kremini beğeniyorum ben, kurumuş ve çatlamış elleri onarmada bire bir. Bunun dışında gliserinli el kremleri de güzel nemlendiriyor.

Dermokil arkonem güzel. Gece de uyumadan misstouch ı sürüyorum yağlı olduğundan gün içinde pek iyi gelmiyor. Nivea da nemlendirmede başarılı.

Kesinlikle LR aloe vera zengin içerikli krem derim. Aloe vera bitkisini araştırırsanız nemlendirme açısından çok başarılı olduğunu görürsünüz

nuxe el kremi muhteşem fiyatı biraz tuzlu ama o kadar minik miktarı saatlerce nemlendiriyor ki değer kesinlikle. internet sitelerinde büyük eczanelerde sık sık indirime giriyor en son yirmi lira gibi bir fiyata almıştım üç ay geçti hala yarıya gelmedi ki her gün kullanıyorum

kesinlikle aloe vera özlü krem. ellere hem bakım yapıp yumuşak yapıyor. etkilidir. araştırın derim

Back