El kremi önerisi istiyorum

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
çatlamış kuru eller için öneride bulunabileceğiniz kremler.. :26:

lapitak, eğer elinizde tahriş varsa yatmadan önce bepantene merhem sürebilirsiniz sabah yumuşacık olur

Neutrogena hem el hem tırnak bakımında çok başarılı
Gliserinli el kremleri ya da sadece gliserin de iyi geliyor

Bu arada konuyu ilgili başlığa taşıdım,güzel paylaşımlar

bodyshop ın sheabutter kremi aslında vücut için ama ellerimde yoğun nem sevdiğim için bu kremi ellerime kullanıyorum.piyasadaki birçok el kremini denemiş Neutrogenanın anti-aging spf 25 kreminin dokusunu çok beğenmiştim.Ancak sheabutter ondan bile iyi. Elerime çok iyi geliyor.Kokusunu da çok özel ve güzel buluyorum .

Son düzenleme:
kullanmadım ama sipariş verdim doa kozmetikle ilgili olan topikte kullanan arkadaşlar dudak el ve dirsek kuruluğu için çok övmüşler.çantalarından çıkarmıyolarmış.ucuzda 3 lira

Neutrogena el ve tırnak bakım kremi gayet iyi

Neutrogena hem el hem tırnak bakımında çok başarılı
Gliserinli el kremleri ya da sadece gliserin de iyi geliyor

Bu arada konuyu ilgili başlığa taşıdım,güzel paylaşımlar

benimde önerim aynısı.Yıllardır el ve ayak kreminden hatta yüz kremlerinden çok memnunum yuzum hassas oldugu için doktor tavsiyesi ile başlamıştım.

"avon care glycerine hand&nail" kışın benim ellerim soğuktan çatladı kanamaya başlamıştı bepanthen bile etkilemedi ama bu krem çok iyi geldi kokusu da harika tavsiye ederim :97:

Neutrogena veya Arko nem gliserinli el kremi.. Şahsen çatlak oluşumunu engellemek için kullanıyorum, dr.umun önerisi

blistex yoğun nemlendiricili el ve dirsek kremi çıkarmış.Aldım bugün ,güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…