Merhaba Ben de Nivea, Dove, Avon , Arko Cireceptine gibi bir çok markayı kullandım. Şu an Dalan ın zeytinyağlı kremini kullanıyorum. Gayet memnunum hem yağlı kolay emiliyor hem de soft vıcık vıcık yapmıyor elleri.
Ben bepanthen krem kullanıyorum ellerime.Sanki tırnaklarım daha bi güçlendi ve daha fazla uzuyo gibi :) Kaç tüp bitirdim hiç bilmem
acaba zararı varmıdırki bepanthenin ? Ben memnunum ama :26:
Ben bepanthen krem kullanıyorum ellerime.Sanki tırnaklarım daha bi güçlendi ve daha fazla uzuyo gibi :) Kaç tüp bitirdim hiç bilmem
acaba zararı varmıdırki bepanthenin ? Ben memnunum ama :26:
Ben de bu soguklarda kullanıyorum ii geliyor.Neden zararı olsun ki sonucta nem veren birşey.Gerçi tüylenme etkisi gibi birsey duymustum ama şimdi ben de bilemedim...
ben de naturalive el kremi kullanmaya başladım.içinde zararlı hiçbir kimyasal yok.eşimin de ellerine sürüyorum.pamuk gibi yumuşacık oluyor.memnunum.uzun süre nemli ve yumuşak kalıyor ellerimiz ama hiç kokusu yok...
Vaseline marka kremler var canım bir dene bence herkes tavsiye ediyor.Ben de kullanıyorum hem çok yağlı değil hem de ucuz.Benim ellerimde az esmer genelde açık ton oje kullanıyorum.