benim ellerim çok kuru çok fazla çatlıyor bi kaç gün krem sürmezsem o çatlaklar kanama derecesine geliyor. kullandığım 2 krem var. ilk önce dalanın küçük tüpteki zeytinyağlı yoğun bakım kremini sürüyorum. hemen emiliyor zaten. kokusu mükemmel :) arkasından yine küçük tüpte arko klasik sürüyorum. anca bu şekilde önüne geçebiliyorum. benimki kadar kuruluk olmuyorsa arkoya gerek yok. dalan yetecektir. fıstık gibim olur
sze kullandıım ıkı el kremınıde onermek ıstyru 1.si vaselin markasının kremı yeşil we kahwerengı kapta olanları war ben yeşilini kullandm özllklede ewde manıkurumu yaptıktan sonra tırnak etlerımı ıttırırken we de ellermın kuru olan yerlerne bı gzl yedırıorm dustan snrada kuruyan ellerme cok ıı gelıolr:d 2. olarakta ipek el kremini önerebilirm ama bu aralar hicbiyerde bulamıorm bulsam hemen stoklıcam markasından dolayı sakın çekinmeyin ii mdr fln die kesnlkle bana dua etceksnz yumusack yapıo eller
Kızlar bir tatlı kaşığı gliserinin içine birkaç damla buğday özü yağı damlatın ve gece yatarken nemli ellerinize sürün.Ellerinizi streç filmle sarın.düzenli uygulasanız pamuk gibi elleriniz olur.Ayrıca tırnaklara da bakım oluyor bu..Ben uyguluyorum ve çok ta memnunum.
Neutrogena aldım yeni parfümsüz olanından çok memnun kaldım , çok azıcık bile çok yeterli oluyo .... tavsiye ederim ..
bide ben haftada bir kaç gün akşam yatmadan evvel bildiğimiz klasik vazelin sürerim ve eldivenlerimi giyip yatarım , sabaha kadar iyice emiyo ellerim vazelini ve yumuşacık oluyo , etkisi de hemen geçmiyo öyle, bunuda deneyebilirsiniz.
arkadaşlar formunuzu sürekli takip ediyor ve paylaşımlarınızı cok beğeniyorum.benım size bir sorum olacak benım ellerim aşırı kuru bu sebepten neutrogena el kremını kullanıyordum.ancak yurt dışında bır kozmetık fabrikasında kımyager olan bir arkadasım bu yabancı markalarn (nıvea neutrogena johnson avon gıbı)içlerinde domuz yagı olduğunu soyledı dudak stıclerı rujlarındada varmıs tabı boyle oluncada canım kremlerın hepsı çöpe gitti.yaa sizlerden ricam bu konu hakkında bılgısı olan varsa paylaşabılırmı lütfen şimdi vazelın falan kullanıyorum ama fayda etmıyor .şimdiden teşekkür ederim.
The body shop kenevir el kremi,kamill hand krem ve yves rocher arnica el kremi onerebilirim.bir de elimdekiler bitince ceradolin krem ya da losyon almak istiyorum cok iyi yorumlar aldigi icin...