• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el kırışması

esmersoy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
26
0
86
İstanbul
Ellerim soğuktan ve soğuk sudan çok kırıştı özellikle parmakların bükülme kısımları. Ordaki çizgiler derinleşti yeni çizgiler oluşuyo resmen üst taraflar ise pörsümüş gibi. Fakat çatlak yok. 15-20 günde bu hale geldi. Ellerim için ne önerirsiniz eski haline dönerler mi sizce. 4 gündür neutrogena krem kullanıyorum gözle görülür bi fark olmadı. Birde bu durum hep devam edicek soğuk yani. Korunmak için ne önerirsiniz.

bu forumdan öğrendiğim bi tarif var canım. az kalmış kremlerinin birini al,içine zeytinyağı ve biraz limon suyu koy üçünü karıştır.gece yatarken filan iyice sür eline hafif masajla, biraz bekle eldiven takıp yat,çok işe yarıyormuş.ben hazırlamıştım ama üşengeçlikten bir kere kullandım sonra attım.epey işe yarar bişey,zaten zeytinyağı ve limon da herşeye çare maşallah.
gündüzleri de şimdiki kremine devam et eminim kısa sürede etkisini göreceksin.:31:

bendede aynı sorun var kırısıklardan ten rengim sasiyor yani
az bisy bal az zeytinyagı ve onlara olcek olarak daha fazla limonu birlestirip aksam sürüyorum
20 dakika bekletip yikiyorum,kirisikliklara ne kadr ii gelir bilemedim ama,yinede ise yaradigini fark ediceksin evet :)

Son düzenleme:
Back