Nakış el işleri

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
Sevgili Kaneviçe Hepsi çok Güzel Ve Hoşlar.ellerine Saglik.benimde Sandikta Işlenmiş Takimlar Danteller Kendim Nakiş Yapiyorum Yaptigim Nakişlar örnek Vereym.araoyasi Oymali Mutfak Takimlari Kizlarimin çeyizine Koydum El Işi Göz Nuru Hakikaten Sahiplenmeli Ve Eger Kullanmayacaksak Bile Saklamaliyiz.sakla Samani Gelir Zamani Size Kendi Adima Teşekkür Ediyorum. Bende Yaptiklarimi Nasil Gönderebilirim Onu Bilmedigim Için Aydinlatirsaniz Sizlerde Benim Işlerimi Görün.

yardım ederim tabii
www.imageshack.us a gir orda gözat var oraya tıkla bilgisayarına kayıtlı olan istediğin örneği seç aç de daha sonra host it var onu tıkla yeni bi syfa açılıcaken altta direck link to image var oraya tıkla sonra mousenin sağıyla tıkla kopyala de
sonra kadınlar kulübündeki kendi sayfana gel mesaj yazdığın yerde dağ resmi gibi bişey var onu tıkla küçük bi sayfa açılıcak mausenin sağını tıkla yapıştır var onu tıkla tamam de ve gönder bu kadar
kolay gelsin bekliyorum örneklerini

kanaviçe teşekkür ederim.kendim denedim olmadı bakalım akşam eşimle bir deneriz olursa yaptıgım işleri sizlerle paylaşmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…