Nakış el işleri

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
B]

ayyy kaneviçe çok güzeller ya.ne becerikli bayanlar var .benimde var ama bi türlü resimlerini çekip pc ye aktaramadım.tşkler paylaşımın için.

Gercekten hepsi birbirinden guzel ben birsey sorucam bu isledigin havlulari islencek sekilde olanlardan aliyorsun degilmi...Ben evdeki havlulara baktimda oyle pek islenecek yeri yok...?

Gercekten hepsi birbirinden guzel ben birsey sorucam bu isledigin havlulari islencek sekilde olanlardan aliyorsun degilmi...Ben evdeki havlulara baktimda oyle pek islenecek yeri yok...?

evet canım bazı havlularda direkt kanaviçe var onun üzerine işliyosun bazılarına kendin kanaviçe koyup işliyosun sana tavsiyem dmc'nin havluları çok güzel kanaviçe koymaya falan gerek yok daha rahat kolay gelsin

Hmm sagol canim..Artik Trden getirtirim herhalde islemek için..Burda da ararim ciktikca disari...Birde bu antep isi olanlari gercekten cok begendim hesap isi diye biliyordum ben adini..Bayildim ve ogrenmeyi cok isterdim..Sen bir ara bunun yapilisini kameraya cekip you tube koysan ne iyi olurdu.....a.sa.sa.syerimsenibenyerimseniben

hamileyken makina nakışı kursuna başladım ben ama düşük tehlikesi yaşayınca bırakmak zorunda kaldım sonra da bi daha fırsat olamadı bebekle ama içimde kaldı oğlum okula başlasın bende kurslara başlıycam inşallah

X