• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış el işleri

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.
kanaviçe hele olsun diyorum bu nasıl sabır böle kim yaptısa ellerine sağlık ..

ben Gaziantepliyim bu nakışlar burda yapılır her kızın çeyizinde bulunur.çok zor ve emek isteyen bir iştir.hatta bu nakışlardan çeyizinde olmayan kızların çeyizini tam saymazlar.:1yes2:

nergis hanım kullandığınız kumaşları nereden elde ettiniz?benimde sandığımda rize bezi var sizin oralardan aldım tura geldiğimde kanaviçe masa yapmak istiyorum kızıma fikir verirmisiniz?selamlar

bezin deliklerinin sayılı olması ve en ve boy ipliklerinin eşit olması gerekiyo ama sık dokunmuş bi kumaşsa ,kumaşın üzerine kanaviçe dikip onun üzerinden de işleyebilirsiniz
iş bittikten sonra kanaviçeyi söküyosunuz ama ben ce sayılan bi kumaşa direkt işlemek daha güzel bi sonuç verir:1yes2:

Kanaviçe örneklerini takip ediyorum devamlı yeni örneklerle çıkıyorsun karşıma:) çok beğeniyorum ve elimden geldiğince yapmak için mücadele ediyorum emeğine sağlık gerçekten çok güzeller.

Back