mrb arkadaşlar.. sabah üstüme uygun bi giysi bulamayınca giymediim sarı bodymi ortadan kestim..sonra ön kısmını da tam ortadan kestim önünü.. hazır fırfır almıştım geçen gün..neye niyet neye kısmet oldu :) onuda kestiim yerler belli olmasın die diktim..
yarım saat bile sürmedi hepsi..sonra giydim çıktım.. iştee buyruuunn sengözlerimebaksanab
ya anlatmak istediimin adını bilmediim için hamile kıyafeti gibi deidm.. hani oluoya göğüsü tam oturuo aşaısı bol.. işte ondan yaptık annemle birlikte.. resimler çok kaliteli deil ama idare edin kıslar :)
küçük küçük kareli koyu gri kumaştan yapıldı..buyruuunn..sengözlerimebaksanab
buda evde az kalan kamuflaj kumaştan yapılmış bi yelek..dikiminde tabiki emeim vara ama en çokda tasarımı tamamen bnm..düğme olmasını istemedim..salkım saçak daha hoş :) buyrun kıslar... sengözlerimebaksanab
yap vallahi çok gsl oldu..yani arkadaşlarda beendi ordan biliorum :)
bide tam oratadan kesmeye kalkma sakın :) ben giymeden göz kararı kestim ama keşke giyip yapsaydım..çünkü tam göğsümde sınırda kaldı bolero..sen ölç giy öle kes
arkadaşlar bunu koli bandı ile derya baykal yapmıştı..ben denedim o bana çok büük geldi bileime..o yüsden bende ufak su şişesiyle yaptım..şişenin en geniş kısmından 3 4 parmak kalınlıında kestim..etrafına kumaş kurdele ne istersem geçirdim.. ondan sonra onları iki üçü dikiş ile sabitleştirdim.. mavi olanı kot giyince takıorum çok hoş duruo..
dierlerinide rengime göre seçiom gün içinde :) buyrun ...sengözlerimebaksanab