El Emeği // takı yapıyorum ucuza satıyorum

püsküütüm sana dediklerim bunlar canım eğer beğenirsen arasına dediin gibi turkuaz doğal taşlarla bi kombine yapabilirz canımcım

Allah benim gibi müşteri vermesin sana yoksa batarsın gülaycım :roflol: :roflol:

Yok bunlar da bana uymaz.. Ben daha kızılderili işi gibi şeyleri seviyorum.. Bi'de neye takıldım.. Kafamdaki objeye benzer fotoğrafları zar zor bulup eklemiştim buraya.. Ama silinmiş...:ecrin_bebek:

Yok yapacak bi'şey..

Ben yine de SANA, beni hatırlayıp bilgi aktardığın için teşekkür ederim canım. a.s.

rica ederim canım onlar benim iş yerimde arşivimde duruo hala her girdiğim yere bakıorum ama malesef senin istediğin gibi orjinal şeyler yok canım benimm öperim :)

Canım bende senin gibi böyle takılar yapıyorum. Hatta benim de evde bir koleksiyonum var fakat svrovskiydi sanırım o taşlardan yaptıklarına hayran kaldım özellikle yuvarlak top gibi olanlarına bana da nasıl yapılacağını anlatır msıN?

herkese merhaba
ben de kendi tasarımlarımı bu adresten satıyorum. ilgilenenlerin maillerini bekliyorum.

dennsdesign | Dennsdesign

siten çok güzelmiş, tasarımların da öyle :) ben de baktım nasıl satabilirim diye ama bir sürü formalite var yani sen vergi falan veriyo musun şirket falan belirttin mi? ödemeyi nasıl alıyosun biraz anlatır mısın süreci acaba? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…