bende sihirli kupa yaptırmıştım sevgililer gününde bayılmıştı bu foto netten benim ki kırıldı bile
Eki Görüntüle 671040
aynen yaa taşınırken olmuştu daha nişanlıydık onu yaptırdıımda nişan resmimiz vardı üzerinde de ama gitti işte ne yapalım dediğin gibi bi daha yaptırırımAh canıımm gitmiş güzelim şey olsun bi daha yaptırırsınBende yaptırmştım sevgililer günü için, o askere gittiği için bende şuan birşey olmasın diye aldım malum evlerinde iki tane erkek kardeşi var.
konu ilgimi çekti :) bende eşime bildiğimiz ilaç kapsüllerinin içini boşaltıp ,içlerine güzel notlar yazıp cam bir kavanozu güzelce süsleyip içine doldurmuştum ,30 adet civarı ..çok tatlı ve güzel olmuştu .en azından emek verilmiş bir armağan
varsa bi resmini falan atarmısın canım merak ettim tam anlayamadım çünkü
http://www.buldumbuldum.com/hediye/yazisiz_canim_annem_ve_ask_dolu_kavanozlari/?ref=308 bu link ten bakabilir misiniz bilmiyorum ama buna benzer şekli var
yaptığımın resmi malesef bilgisayarımda yok , hani şu plastik içi toz dolu haplar var ya onların içinde ki tozları çöpe boşattım ,2,5 cm e 2,5 cm renkli not kağıtları kestim .üzerlerine güzel aşk sözleri yazdım .ayrı ayrı .. onları tane tane rulo gibi yapıp tek tek hapların içine koydum .. 35 adet filan ,sonra boş bal kavanozunu güzel bir kumaşla süsledim kapağıda dahil..ve hapları içine atıp hediye ettim .. :)
bende sihirli kupa yaptırmıştım sevgililer gününde bayılmıştı bu foto netten benim ki kırıldı bile
Eki Görüntüle 671040
canım bu kupa ne kadar günde ve nekadara mal oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?