• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el emeği müstakbel nikah şekerim;)

Kalem mi ekstaradan 500 tl oluyor.. Ay çokmuş..Balayına harcayın. :69:

İlla hatıra kalsın istiyorsanız , geröekten evinize sizi ziyarete gelenlere güzel bir sürpriz hatıra hazırlayın..Giriş kapısının önüne koyun..Hem kıymet bilenler olur, hemde evde güzel bir jest olur..

Ama artık birşey yazarsanız ''yok,olmaz bence'' demeyecegım yoksa sayfadan kovulabilirim . :9:

cok ince fikirlisin canim :42: ben begendim kalem hatirasini :69:

teşekkür ederim. fikir güzel belki enazından diğer nikah şekerleri gibi yarısı çöpe gitmez verdiğin para boşa gitmez. Ama fiyatını beğenmedim malesef:) bir kaç yere sordum normal dışı plastik üzeri yazılı şu dersanelerin, ofislerin vs promosyon verdiği tipte bir kalem tane olarak 1tl yi geçmiyor ama güzel dışı metal daha ağır kalemlerde en az tanesi 3,5 4tl den başlıyor. bilemedim:26::1:

Son düzenleme:
Kalem mi ekstaradan 500 tl oluyor.. Ay çokmuş..Balayına harcayın. :69:

İlla hatıra kalsın istiyorsanız , geröekten evinize sizi ziyarete gelenlere güzel bir sürpriz hatıra hazırlayın..Giriş kapısının önüne koyun..Hem kıymet bilenler olur, hemde evde güzel bir jest olur..

Ama artık birşey yazarsanız ''yok,olmaz bence'' demeyecegım yoksa sayfadan kovulabilirim . :9:

Est.:) doğru söze ne denir ki bide kovulsun. 325 330 kalem. Kalem değil nikah şekeri olsada bugün güzel bi nikah şekeri tanesi 1tl den aşağı değil her koşulda 350gidiyor yani. 500olursa ekstra 150oluyor onu veren onuda verir:) ama nişanlımda sizin gibi düşünüyor "hatıraymış şekermiş okadar harcamaya ne gerek var zaten düğün yemekli, bide fotoğraf çekinirler al sana hatıra:1:" diye düşünüyor:9:

Est.:) doğru söze ne denir ki bide kovulsun. 325 330 kalem. Kalem değil nikah şekeri olsada bugün güzel bi nikah şekeri tanesi 1tl den aşağı değil her koşulda 350gidiyor yani. 500olursa ekstra 150oluyor onu veren onuda verir:) ama nişanlımda sizin gibi düşünüyor "hatıraymış şekermiş okadar harcamaya ne gerek var zaten düğün yemekli, bide fotoğraf çekinirler al sana hatıra:1:" diye düşünüyor:9:

:1: Hele dugun davetliyse nikah sekeri cok ayrinti bir harcama bencede.. Sadece nikah olursa eyvallah ama diğeri farklı geliyor bana..Tabii tercih meselesi..

Mesela yakında benimde dugunum var.. Yemekli ve kalabalik bir dugun olacak en az 900 tl civari gider nikah sekerine , ben bunun yerine evimde davetlerimde dagitmak uzere 100 tane civarinda bir hediyelik kucuk kutu seklinde yaptırmayi dusunuyorum..

Ya da yine perdelere takilabilen ignelik seklinde nikah sekerligi olabilir.. Var midir bilmiyorum ama yaptirilabilir.

Haydin hepimiz icin ne iyiyse o olsun..Insan her ayrintiyi yapmak istiyor ama o gun geldiginde ayrıntilari birak hersey birbirine giriyor. :16:

:1: Hele dugun davetliyse nikah sekeri cok ayrinti bir harcama bencede.. Sadece nikah olursa eyvallah ama diğeri farklı geliyor bana..Tabii tercih meselesi..

Mesela yakında benimde dugunum var.. Yemekli ve kalabalik bir dugun olacak en az 900 tl civari gider nikah sekerine , ben bunun yerine evimde davetlerimde dagitmak uzere 100 tane civarinda bir hediyelik kucuk kutu seklinde yaptırmayi dusunuyorum..

Ya da yine perdelere takilabilen ignelik seklinde nikah sekerligi olabilir.. Var midir bilmiyorum ama yaptirilabilir.

Haydin hepimiz icin ne iyiyse o olsun..Insan her ayrintiyi yapmak istiyor ama o gun geldiginde ayrıntilari birak hersey birbirine giriyor. :16:

aynen öyle. ayrıntı peşinde koşarken bi bakmışsın önemli şeylerde aksilik çıkıyor. mesela nişanda slayt hazırlayayım diye 3gün uğraştım şöyle olsn böyle olsn diye. slayt çk gzl oldu ama kuaför seçimi aceleye gelmiş demekki makyajım berbattı. slayt 5dakika, makyaj tüm gün için önemli halbuki=) neyse düğündede ayrıntılarda boğulmayayım en iyisi:)

ayy canım cok ttalı olmus bende ıstıyom benıde cagır dugunune:87:

ay çok tatlı olmuş, bayıldım ellerinize sağlık.:46:
çok da anlamlı olmuş. geçen yaz gittiğimiz bir düğünde de tabakların yanında ufak nikah şekerleri vardı. çok hoş bir sürprizdi, herkes bayıldı. sayı olarak çok düşünmüşsünüz ama belli ki yeteneklisiniz. bu işi başaracağınza inanıyorum :65:

bence değişik bir fikir di

sağol cnm bakalım şmdilik nikah şekeri olarak değilde görüp beğenen arkadaşlarım için buzdolaplarını süslemesi için vericem bi kaç tane okdr:) öyle hatıram kalıcak birkaç arkadaşmda dha çoğuna sabrım yetmedi:)

süpersin sen yaa=)))
daha gençliğimin baharındayım,okul vs de var ve evlenmeyi uzun vadede düşünmüyorum ama bayıldımmm bu şekerlere,hemen kaydettim bilgisayara.
Aynısıdan yapacağıma eminim şimdiden=)))))

süpersin sen yaa=)))
daha gençliğimin baharındayım,okul vs de var ve evlenmeyi uzun vadede düşünmüyorum ama bayıldımmm bu şekerlere,hemen kaydettim bilgisayara.
Aynısıdan yapacağıma eminim şimdiden=)))))

şimdiden söyleyeyim yapmak istersen yardımcı hatta yardımcılar şart:) yoksa düğünden aylaaar önceden başlaman gerek:)

Smyraa el emeği bakımından gerçekten çok güzel..

Ama bunu yapmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum..Bence doğru bir karar değil , düğüne kadar olan zamanı bu şekilde değerlendirmeniz..İnanın buzdolabının üstünde dursa dursa 50-60 kişide durur , oda üç- beş ay yakın akrabalarda..

-Zamanı geldiğinde inşaallah çocuğunuzun doğumunda hazırlarsınız böyle birşeyi..

-Ya da ilerde evlendikten sonra maddi kazanç olarak düşünebilirsiniz..

-Ya da illaki hatıra kalsın istiyorum derseniz.. 50 tane falan yaparsınız , yeni evinize koyarsınız gelen yakın arkadaş ve akrabalarınıza verirsiniz.

Düşüncenize saygı duyuyorum ama kesinlikle gereksiz ve mantıksız buluyorum..

Yazık emeğinize, zamanınıza. :71:

kesinlikle bende arkadaşa katılıyorum.

Back