Smyraa el emeği bakımından gerçekten çok güzel..
Ama bunu yapmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum..Bence doğru bir karar değil , düğüne kadar olan zamanı bu şekilde değerlendirmeniz..İnanın buzdolabının üstünde dursa dursa 50-60 kişide durur , oda üç- beş ay yakın akrabalarda..
-Zamanı geldiğinde inşaallah çocuğunuzun doğumunda hazırlarsınız böyle birşeyi..
-Ya da ilerde evlendikten sonra maddi kazanç olarak düşünebilirsiniz..
-Ya da illaki hatıra kalsın istiyorum derseniz.. 50 tane falan yaparsınız , yeni evinize koyarsınız gelen yakın arkadaş ve akrabalarınıza verirsiniz.
Düşüncenize saygı duyuyorum ama kesinlikle gereksiz ve mantıksız buluyorum..
Yazık emeğinize, zamanınıza.
:) mantıksız olduğunun farkındayım çok fazla vakit alır. Ama çalışıyordum işten ayrıldım. Çeyiz, dantel o bu anlamam ki anlasam yapsamda evimde dantel kullanmam zaten. Bende bu şekilde vakit değerlendiriyorum diyebilirm. Yoksa akıl karı değil farkındayım:) Akıl karı olsa tülü al, içine lavanta koy, önüne çiçek arkasına mıknatıs yapıştır 1günde 100tane yapılabilcek model seçerdm:) yinede daha başındayım pes edersem dediğiniz gibi bu yaptıklarım evimde hatıra kalır ama yeni bir modelde olsa illa kendim yapıcam nikah şekerimi=)
Model çok güzel ve şirin. Hatta ilk defa görüyorum.. Ama ne bileyim düğün için yapmamanız gerektiğini düşündüm..
Tabii çok istiyorsanız ve heves ediyorsanız diyecek söz yok.
O zaman eşinize yapacağınızı özel yapın..Küçük küçük kağıtlar kesin ve herbirine onu ve sevginizi ifade eden sözler yazın..Tıkıştırın yastığın içine..
Ona söylemeyin ama evlendikten bir süre sonra hatırlatırsınız , birlikte okursunuz. :)
Kolay gelsin.
not yazma fikri güzel ama bunları dikmekle ne kadar uğraştığımı unutmazsam kağıtları çıkarmak için yastıkları sökmeye kıyamam
En çok ben sevindim sanırım vazgeçmenizeÇünkü yazık emeğinize diye düşünüyordum..
Evet bence çok mantıklı bir hatıra olur.. Ya da yine aynı şekilde nazarlıkta dağıtılabilir , kurdele kısmında isimleriniz olan..
Hayırlı olsun ne olacaksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?