U udaha Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2010 9 0 86 İzmir 8 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi udaha #1 % 100 dana eti kullanilarak 1.sinif malzemeyle hijyenik kosullarda ev ortaminda yapilmis manti sarma ve icli kofteler davetler ve ozel gunler icinde siparis aliyoruz ilgilenenler a mail atabilirler. Izmir icine elden teslimat yapilabilir.Fotograf eklemeyi basarabilirsm ekliycem Yapilmis halinin fotosunu koyamadim bi turlu dosya yuklenirken hata olustu diyor daha baska fotolarda eklerim Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2016
% 100 dana eti kullanilarak 1.sinif malzemeyle hijyenik kosullarda ev ortaminda yapilmis manti sarma ve icli kofteler davetler ve ozel gunler icinde siparis aliyoruz ilgilenenler a mail atabilirler. Izmir icine elden teslimat yapilabilir.Fotograf eklemeyi basarabilirsm ekliycem Yapilmis halinin fotosunu koyamadim bi turlu dosya yuklenirken hata olustu diyor daha baska fotolarda eklerim
U udaha Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2010 9 0 86 İzmir 12 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi udaha #2 diye facebook da aratırsanız ürünlerimizin resimlerini görebilir, fiyatlarını öğrenebilir ve alanların tadanların yorumlarını okuyabilirsiniz Ark.olarak ekleyebilirisiniz ordan iletişeme geçebiliriz Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2016
diye facebook da aratırsanız ürünlerimizin resimlerini görebilir, fiyatlarını öğrenebilir ve alanların tadanların yorumlarını okuyabilirsiniz Ark.olarak ekleyebilirisiniz ordan iletişeme geçebiliriz
de_niz Yol arkadaşım Kayıtlı Üye 28 Ocak 2013 5.477 95 163 3 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi udaha #3 ayyyyyyyyyy maşallah ben hayatta o kadar küçük mantı yapamam herhalde :S