• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el emeği göz nuru takılarım

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
363
merhaba kızlar. 3-4 yıl önce kısa bir süre takı tasarımı kursuna girmiştim. o dönem ve sonrasında yaptığım takıları sizlerle paylaşmak istedim. bir çoğu kendi tasarımım. bazılarını da boncukçuda gördüm kopya çektim yaptım hemen :)

Son düzenleme:
Ne kadar güzel bir duygudur kendi el emeğinizi göğsünüzde taşımak :hooray: hepsi çok güzel, modern ve çok tarz.. bayıldım canım iyi günlerde kullan Şeniz ellerine sağlık a.s.

Ne kadar güzel bir duygudur kendi el emeğinizi göğsünüzde taşımak :hooray: hepsi çok güzel, modern ve çok tarz.. bayıldım canım iyi günlerde kullan Şeniz ellerine sağlık a.s.

teşekkür ederim

sanırım bir bu kadarını hediye yapıp verdim. özel bir hediye oluyor arkadaşlar mutlu oluyor :)

yenilerini ekledim :)

varya bayildimmmm renk uyumu ve modeller harika ya
ellerine emegine saglik canim
ellerin dert görmesin
güle güle takin cicilibicili

süper canım ellerine sağlık kıyafetlerine göre takıp takıştırmak çok güzel bişey olsa gerek bayıldıma.s.

ayhh acemicim sende acaba ne marifetler var güzelim :) emeğine sağlık çok cici olmuşlar cnm

mutfağa yeni yeni adapte olduğum için çok becerim yok. örgü-dantel vs. gelir elimden. bir de yanlışlıkla mahvettiğim kıyafetleri geri kazanma konusunda iyiyim.

sağol canım a.s.

hepside bir birinden şık olmuş canım ellerine sağlık

buradaki taşı kafes şeklinde tel ile örüp mü ekledin kolyeye ,çok ilginç geldi de
iyi günlerde kullan :)

Back