merhaba arkadaşlar... sipariş üzerine el emeği boncuklu havlular işleyip satmaktayım.yalnız şunu dikkate almanızı istiyorum,benim konum içersindeki bütün görmüş oldugunuz havluları bizzat işleyip yine bizzat ben resimlemiş bulunmaktayım.internette benim işlerimin resimlerini yayınlayıp kendi işlemiş gibi gösterenleri gördüm. emeğe saygı lütfen
...
kızlar yapmış oldugum havlular 1. kalite pul ve boncuklardan işlenmiş olup, havlusu kalitelidir.kesinlikle yapıştırma v.s değildir. elde tek tek ve büyük titizlikle işliyorum. fiyatlarım piyasadaki emsallerine göre uygundur.elinize aldıgınızda çok begeneceginizden emin olabilirsiniz.resimdekilerden çok daha parlak ve göz alıcıdırlar.
siparişe göre isimli,çiçekli,kalpli her türlü renk ve desende siparişiniz değerlendirilir...
ürünler titizlik içersinde en geç 2 günde işlenip,vermiş oldugunuz adrese kargolanır.
siparişleriniz için özelden ulaşabilir,msn den detaylı görüşebiliriz...
şimdi modellere geçelim isterseniz...

kızlar yapmış oldugum havlular 1. kalite pul ve boncuklardan işlenmiş olup, havlusu kalitelidir.kesinlikle yapıştırma v.s değildir. elde tek tek ve büyük titizlikle işliyorum. fiyatlarım piyasadaki emsallerine göre uygundur.elinize aldıgınızda çok begeneceginizden emin olabilirsiniz.resimdekilerden çok daha parlak ve göz alıcıdırlar.
siparişe göre isimli,çiçekli,kalpli her türlü renk ve desende siparişiniz değerlendirilir...
ürünler titizlik içersinde en geç 2 günde işlenip,vermiş oldugunuz adrese kargolanır.
siparişleriniz için özelden ulaşabilir,msn den detaylı görüşebiliriz...
şimdi modellere geçelim isterseniz...