El Boyama Kişiye Özel Ayakkabılar

99 TL kargo dahil fiyatımızdır. Anne ve bebeğin ismiyle anne ayak numarasını vermeniz yeterli.

bebek ayakkabıları patik mi öyle gibi duruyor benim kızım yürüyor bize ayakkabı lazım 19-20 no gibi

açıkcası çok profesyonel satıcı değilim. elimde bunlar var, yaptığım farklı şeylerde olabilir. ayakkabı konusunda rugan veya beyaz deri ayakkabı bulup anneyle birlikte takım yapabiliriz. boya dağılmıyor üzerinden ayakkabıya bakayım, bulursam fotoğrafını koyayım onaylarsanız renklendirip gönderebiliriz.

Editöre özel mesaj yazamadığım için buradan yazıyorum. Ben aslında gelin ayakkabısı boyama ilanımın aktif olmasını istiyorum. Bu başlığım kapatılsa "El Boyama Kişiye Özel Ayakkabılar" şeklinde başlık açsam olur mu?

Değişiklik İçin Teşekkür ederim. Bu aşağıdakiler sondan bir önce boyadığım ayakkabılar. Sonradan resimleme imkanım olmadı ama ayakkabının dış sağ ve sol yanlarına gelin ve damat ismini yazdım sonra baykuşların içine başharfleri ve iç kısma da düğün tarihini yazdım.

resimdeki ayakkabıları bulmak baya zor oldu aslında. kalite konusunda 1. sınıf olduğunu söyleyemem ama fiyatına göre fena değil. isteyene kendi ayakkabılarını gönderip makul bir ücret karşılığı çalışıp geri gönderiyorum. boyner'de bir babet hoşuma gitmişti ama onun sadece anne babate 89 TL.. Bu işler biraz fiyatına göre malum..

Eklentiler

• $DSC_0108.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 219
  • $DSC_0076.jpg
    171,7 KB · Görüntüleme: 190
  • $DSC_0062.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 189
  • $DSC_0050.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 202
  • $DSC_0033.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 197
  • $DSC_0031.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 202
  • $DSC_0022.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 204
  • $DSC_0017.jpg
    49,5 KB · Görüntüleme: 189
  • $DSC_0124.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 195
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…