el,ayak ve koltukaltında terleme

parlakkar

ιη¢ι тαηє&#95
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
132
0
35
kızlar benim ellerimde ayaklarımda ve koltukaltımda aşırı terleme var doktora gittim ama tedavisi çok pahalı bildiğiniz başka yöntemler var mı?

canım benim eşim bu rahatsızlıktan ameliyat oldu devlet hastahanesinde doktor ilk görüşmede bundan kurtulabilirsin ilk önce sağ koltuk altından yaparız dedi sonra 1 ay sonra diğerinden yaparız dedi eşim kabul etti ve ameliyatı oldu beklediği gibi olmadı doktor 1 gün yatar çıkarsın dedi tabi evdeki hesap uymadı 5 gün kaldık ameliyattan sonra hemen etkisini gösterir dedi doktor ama hiç bir etkisini görmedik sadece avuç içi terlemiyor doktora sorduğumuzda ben o yüzdeki terlemiyi keserim ama göz kapağında düşme olur dedi yani canım benden sana tavsiye bırak terlesin vücudun eşim çok pişman oldu

Lady Speed Stick 24/7 Fruity Splash Gel kesinlikle tavsiye ederim kendimi bildim bileli kullanırım hem kokusu çok hoş hemde terin bile jelin kokusunda kıyafetlerdede kesinlikle iz bırakmıyor sıvı olduğu için...

kızlar daha geçengün bi haber sitesinde okudum bu terleme ameliyatları uzun vadede farklı bölgelerde karın sırt gibi aşırı terlemeye neden olabiliyormuş
bilginize

X