el ayak uyuşması olan var mı benim gibi?

balaysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
54
0
86
Isparta
ben de 31 haftalık hamileyim
yatarken elimi nereye koyacağımı bilmiyorum yaa ellerim çok uyuşuyo sizde de var mı bu şikayet
magnezyum kullanıyorum ama geçmedi pazartesi doktoruma sorucam
bunu yaşayan var mı kıslar aranızda?

uyuşukluklar normal ama istenmeyen bir durum, çok ileri olursa tedavi gerektirir, bol bol su için ve dinlenin,,,doktorların söylediği bu

Benim doktorum ellerde ve ayaklarda uyuşma ve kramp olursa B12 vitamini içmemi söylemişti. Doktorunuza siz de sorun mutlaka.

kızlar bende 25 haftalık hamileyim ilk hamileliğimde ellerimde uyuşma oluyordu doğumdan sonra kıramplar uyuşmalar arttı ve ikibuçuk sene çektim sonunda tehşis edildi ve sağ elimde sinir sıkışması olduğu anlaşıldı ve hamilelikten olduğunu söyledi doktor ve 2 kez ameliyat geçirdim elimden şu anda iyiyim fakat gene korkuyorum gene hamilelik neden olurda gene aynı şeyleri yaşarım diye inşallah birşey olmaz

benimde ellerimde ve ayaklarımda uyuşmalar oluyor. böyle karınca karınca yiyolar sanki. şu iki aydır bacaklarıma gece uyurken kramplar giriyor. pazartesi kontrolüm var doktoruma danışıcam bakalım.

6.ayımdan ıtıbaren felaket sekılde ellerım kollarım uyusuyordu. bazen bardak bıle tutamıyordum. doktorum norolojıye yonlendırdı. hamılelıkten kaynaklanan "karpal tunel" teşhisi kondu. dogumdan sonra gecer dedıler. cok buyuk kısmı normale dondu. ama hala 2 parmagımın ucu uyusuk. zamanla oda duzelıcek ınsallah. hamılelıkte olabılıyor sıkmayın canınızı.

bende 23 haftalığım benimkisi sık olmuyor ama gece özellikle oluyor üstüne filan yatmıssam gibi şikayetlerim vardı ama sık olmadığı için doktora sorma gereksinimi duymadım sormalımıyım acaba......

benim de sadece geceleri yatakta oluyo üstüne falan yatınca doktor hamilelkte normal dedi öyle bardak tutamama şikayetim yok çok şükür umarım doğumdan sonra geçer

Bende 35 haftalık hamileyim.6. aydan itibaren bacaklarım uyuşuyordu özellikle geceleri ağlayarak uyanıyordum ve resmen topallıyordum.Şu an bile kasılıp kalıyorum zaman zamn.Önce dr magnezyum verdi hiçbi işe yaramadı sonra benol diye bi hap verdi b1 ve b6 vitamini var.O hap çok iyi geldi.Belirgin bi şekilde şikayetlerim azaldı.Ayrıcca kosmodisk kullanıyorum sırtıma çok oda çok belirgin bi şekildr rahatlamamı sağladı.Hareketlerim arttı.1 haftadır takıyorum keşke daha önce taksaymışım dedim.Bide kızlar sabit dikilirseniz oda tutulmaya nedn olur.Benim şu anda arada sırada geceleri bacaklarım uyuşuyor .

30 haftalık hamileyim bendede gece ayaklarda uyuşma gibi bişeyler oluyor.çok yorgunsam özellikle artıyor.ayaklarımı yattığım yerde yükseğe koyup dinlenmeye çalışıyorum.

Back
X