El ayak hastalığı

Tffzaoek

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
19
2
31
El ayak hastalığını nasıl hafif geçirdim onu anlatıp annelere destek olmak istedim tam gün kreşe giden 4 yaş bebeğim var ben önlem amaçlı haftada iki kez sarımsağı küçük küçük doğrayıp üzerine bal hindistan cevizi yağı ekleyip ağzına verip arkasına su ile yutturuyordum el ayak hastalığı yayılınca da oğluma kreşten bulaştı ve günde iki defa görseldeki gibi hazırlayıp içirdim çok şükür çok rahat geçti bu süreç size de tavsiye olsun anneler

Sarimsak ve bal, mide kapagi henuz dogru calisamayan bu yastaki cocuklarin tuketmesi icin asla onerilmiyor.

Evet sarimsak cok faydali, antiinflamatuar oldugu bilinen, bal yine ayni sekilde cok faydali bir besin ama kucuk cocuklar için oldukca asidik besinler.

Cocugunuza geçmiş olsun ama bu tarz önerileri saglik profesyoneli degilseniz yapmayın lutfen.

Hanimefendi siz tabiki cocugunuzu reflu yapmakta ozgursunuz ama saglik profesyoneli degilseniz boyle onerileri yaymak etik degil.

Onerdiginiz sayfada bir dietisyen sayfasi, dietisyenler saglik profesyoneli olmaz, tibbin kapisindan dahi gecmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…