- 24 Aralık 2015
- 4.073
- 4.602
- 63
- Konu Sahibi Minikkelebk
Bizde de Ateş'le başladı. Doktor enfeksiyon sanmıştı.Bizde direk lekelenmeyle basladi canim..peki tekrar etti mi hastalik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde de Ateş'le başladı. Doktor enfeksiyon sanmıştı.Bizde direk lekelenmeyle basladi canim..peki tekrar etti mi hastalik?
Bütün aşılarını yaptirmistk..su cicegi gecirmedi ..dr lar genelde yanlıs tanı koyuyorlarmıs evet..şukur dogru tani konuldu..antibiyotik tedavisi cok gereksizmis cunkuEndişelenme. İstiyorsan tekrar götür doktora. İçin rahat etsin. Lekelerden korkma. Biz hepimiz geçirdik su çiçeği, kızamık gibi hastalıklar. Kızın su çiçeği geçirmişmiydi veya aşısını olmuş muydu?
O resimlere güvenme.Bütün aşılarını yaptirmistk..su cicegi gecirmedi ..dr lar genelde yanlıs tanı koyuyorlarmıs evet..şukur dogru tani konuldu..antibiyotik tedavisi cok gereksizmis cunku
netten baktigim fotolarda genelde daha kucuk kucuk..su cicegi gibi..bizim lekelerimiz buyuk buyuk ..
Ins bizde cabucak atlatiriz..tekrarladi mi hastalik..yada baska bi cocuga gecirme gibi bi durum söz konusu oldu mu? Ne kadar daha izole yasamali..?Benim de oğlumda oldu 3.5 yaşındayken. Ateşle başladı sonra ağzının içinde yaralar çıktı ayağında kızarıklıklar .. İlacı yokmuş maalesef ağrı kesicilerle acısını hafiflettik 3-4 gün içinde de lekeler hafifledi. Tırnak dökülmesi olmadı bizde.
Çok geçmiş olsun size sıkıntılı bi hastalık maalesef
Cok tesekkur ediyorum...umarim bizimkide oyle olurTekrarlamadı bizde çok şükür. Kimseye geçirmedi ama bulaşıcı olduğunu söylemişti doktorumuz. Kızarıklıklar sönene kadar evden çıkarmamıştık.
Can'ım ben tekrar etmiyor diye biliyorum bi kere geçiren bağışıklık kazanıyor biliyorum ama tabi kesin bilgim değil. Zor bi hastalık bazı çocukta ağız içi komple yara oluyor bizim ikizler gibi o Zaman mecbur serumla besleniyorlar bi kaç gün. Bide bunun 6. Hastalık olanı var onda da 5 gün 40.5 derece Ateş sonrasında tüm vücutta kıpkırmızı kızamık lekeleri oluyor bizim kızda onu geçirmişti 9 aylıkken. Baya zor bi süreç olmuştu anlıyorum o yüzden Allah kolaylık be bi an önce sağlık sıhhat versin inşallah mübarek günlerdeBide tekrar ettigini okudum bugun..allah korusun
Bizde direk lekelenmeyle basladi canim..peki tekrar etti mi hastalik?