PINAR3498 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Şubat 2012 925 186 303 15 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi PINAR3498 #1 günlerdir yaşıyorum evden çıkamaz halegeldim çözümü yokmu bunun benim gibi olanlardan destek bekliyorum
günlerdir yaşıyorum evden çıkamaz halegeldim çözümü yokmu bunun benim gibi olanlardan destek bekliyorum
tenesemisir Her şey insanlar için Kayıtlı Üye 27 Aralık 2012 1.983 440 373 29 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi PINAR3498 #2 İlacın yok mu canım? Bana doktorum dideral yazmıştı, rahatsız oldugumda onu alıyorum.
lioness81 Nirvana Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2007 139 89 623 İzmir 3 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi PINAR3498 #3 tenesemisir .!.: İlacın yok mu canım? Bana doktorum dideral yazmıştı, rahatsız oldugumda onu alıyorum. Genişletmek için tıkla... İlacı var bunun bence doğru doktor ve doğru ilaç ve en önemlisi doğru teşhis..önce psikolojik mi yoksa cidden kalbin elektriksel sisteminde bir sıkıntı mı var bu tespit edilmeli.
tenesemisir .!.: İlacın yok mu canım? Bana doktorum dideral yazmıştı, rahatsız oldugumda onu alıyorum. Genişletmek için tıkla... İlacı var bunun bence doğru doktor ve doğru ilaç ve en önemlisi doğru teşhis..önce psikolojik mi yoksa cidden kalbin elektriksel sisteminde bir sıkıntı mı var bu tespit edilmeli.
lioness81 Nirvana Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2007 139 89 623 İzmir 3 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi PINAR3498 #4 tenesemisir .!.: İlacın yok mu canım? Bana doktorum dideral yazmıştı, rahatsız oldugumda onu alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım sana dideral yeterli gelmiyor yorumlarından bunu çıkardim
tenesemisir .!.: İlacın yok mu canım? Bana doktorum dideral yazmıştı, rahatsız oldugumda onu alıyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım sana dideral yeterli gelmiyor yorumlarından bunu çıkardim
tenesemisir Her şey insanlar için Kayıtlı Üye 27 Aralık 2012 1.983 440 373 4 Ekim 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi PINAR3498 #5 lioness81 .!.: Sanırım sana dideral yeterli gelmiyor yorumlarından bunu çıkardim Genişletmek için tıkla... İlaç almayınca tekrar ediyor. Düzenli koşu da yapıyorum ama kökten geçmiyor bir türlü.
lioness81 .!.: Sanırım sana dideral yeterli gelmiyor yorumlarından bunu çıkardim Genişletmek için tıkla... İlaç almayınca tekrar ediyor. Düzenli koşu da yapıyorum ama kökten geçmiyor bir türlü.