Slm arkadaşlar
Ben yaklaşık 7 yıldır bu durumla uğraşiyorum.5 doktora gittim ilk gittiğim doktorlar stres vs.bağladi ancak en son gittiğim doktorlar holterde ekstra atım sayisinin yüksek olduğunu söylediler 8700 civarı.once concor verdiler bastirirsa devam edelim dediler geçmezse ablasyon yöntemini önerdiler..bense çok korkuyorum bu yöntemden bir de başarılı da olmayabiliyormuş.doktora sordum bu ekstra atimlar devam ederse nolur diye bunun sonucunun kalp yetmezliğine gidebileceğini söyledi.asıl bu cümleden sonra benim psikolojim alt üst oldu,hep ölümü düşünür oldum.iki çocuğum var napacağimi bilemedim..lütfen bu durumu yaşayan varsa tecrübelerini paylaşsın..
Concor u 4 haftadır kullanıyorum azaldı diyordum ama dün geceden beri yine başladı yarım sabah yarım akşam içiyorum biliyorum aynı doktora gitsem ablasyon diyecek
Holter de takıldı, ultrasonla da bakıldı. Bende kalp kağakçığı yetmezliği de var, ekstra sistol de var.
Henüz 28 yaşındayım, 3 yıldan fazladır bunlarla yaşıyorum.
Diderali bir ay kadar kullandım, sonra bıraktım. Arada gerildiğim zaman kullanıyorum. Ayrıca düzenli olarak koşuyorum kalp sağlığı için.
Holter de takıldı, ultrasonla da bakıldı. Bende kalp kağakçığı yetmezliği de var, ekstra sistol de var.
Henüz 28 yaşındayım, 3 yıldan fazladır bunlarla yaşıyorum.
Diderali bir ay kadar kullandım, sonra bıraktım. Arada gerildiğim zaman kullanıyorum. Ayrıca düzenli olarak koşuyorum kalp sağlığı için.
Cook geçmiş olsun peki holter sonucunda kaç ekstra atımın çıktı ve doktorun ablasyonu önerdi mi yoksa omur boyu ilaç mı kullan dedi.sen mi arada ilaç içmeyi tercih ettin. Kusura bakma çok soru sordum tekrar cook geçmiş olsun
Cook geçmiş olsun peki holter sonucunda kaç ekstra atımın çıktı ve doktorun ablasyonu önerdi mi yoksa omur boyu ilaç mı kullan dedi.sen mi arada ilaç içmeyi tercih ettin. Kusura bakma çok soru sordum tekrar cook geçmiş olsun
merhaba canım bendede ekstra sistol sorunu var bir anda öğrendim ve holter takıldığında 8000 küsürdeydi ves sayısı saneloc verdi doktor 3 ay için tekrar bakacağız dedi ikinci ölçümde 4000lere düştü şimdi 6-7 aydır içiyorum şikayetim yok çok şükür öyleki her doktorun panik atak stres diyip verdiği antidepresanları içmezdim ısrarla o sorunlarımada deva oldu ara ara çarpıntım oluyor ama uzun sürmüyor geçiyor 1 yıl sonunda tekrar baktıracağım ömür boyuda kullanabileceğimi çok önemli olmadığını söyledi doktor ve ablasyonu gerektiren bir durum olmadığını söyledi ilacı düzenli kullanıp ölçtür ara ara inşallah temelli çözüm buluruz.
Slm arkadaşlar
Ben yaklaşık 7 yıldır bu durumla uğraşiyorum.5 doktora gittim ilk gittiğim doktorlar stres vs.bağladi ancak en son gittiğim doktorlar holterde ekstra atım sayisinin yüksek olduğunu söylediler 8700 civarı.once concor verdiler bastirirsa devam edelim dediler geçmezse ablasyon yöntemini önerdiler..bense çok korkuyorum bu yöntemden bir de başarılı da olmayabiliyormuş.doktora sordum bu ekstra atimlar devam ederse nolur diye bunun sonucunun kalp yetmezliğine gidebileceğini söyledi.asıl bu cümleden sonra benim psikolojim alt üst oldu,hep ölümü düşünür oldum.iki çocuğum var napacağimi bilemedim..lütfen bu durumu yaşayan varsa tecrübelerini paylaşsın..
Çok geçmiş olsun siz benimle dalga geçtiniz açtığım konuda. Sizi merak Edip sayfanıza baktım. İnşallah son durumunuz iyidir. Gerçekten sağlık her şeyden önemli . Çok duygusal bir yapıya sahibim. Bencil ya da kötü biri olmamaya çalıştım hayatım boyunca. İnsanları kıraarak bir yere varılmıyor kötü biri olsalar dahi . Çocuklarınızla, eşinizle sağlıklı yaşam diliyorum.
Slm arkadaşlar
Merhaba nasıl oldunuz acaba bunu söyleyen doktor ilk defa duydum normalde zararsız olduğunu soylerler doktorlar bende de var sizin yorumu okuyunca korktum
Slm arkadaşlar