• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekru incili tasli abiye satiyorum

Göğüs altı dikiş ölçüsü 35 cm dr bu ölçü sze uyuyorsa başka bel ve kalça ölçüsüne gerek yoktur. Çnkü göğüs altından bollaşıyor dökümlü iniyor. Tek dikiş göğüs altnda. O uyuyorsa her türlü uyacaktır. SON DURUM OLARAK BELİRTİYORUM Kİİ... Kuru temzleme masrafı yoktur. Kargo dahil değildir. SON FİYAT indirimli olarak 175 tl dir.

Elbisenin resmi yokmu sadece islemesinin resmini resminimi koydun yada benmi goremedim ?

Elbisenin resmi yokmu sadece islemesinin resmini resminimi koydun yada benmi goremedim ?
İlk sayfada hepsi var ama tekrar yükleyeym

image.jpg

image.jpg

Resmi koydugun icin saol cNm.kapaliya uyar demissin. bende kapaliyim ama yakasi bayagi acikmis ben zor kapatirim bunu. Tekrardan resim koydugun icin tesekkrler

Resmi koydugun icin saol cNm.kapaliya uyar demissin. bende kapaliyim ama yakasi bayagi acikmis ben zor kapatirim bunu. Tekrardan resim koydugun icin tesekkrler

Bnde kapalıyım kuaförler yapıo onu ben şal takmıştım inciyle süsletip. Yakamıda tamamen kapatmışlardı. Rica ederim cnm :))

Back