- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.876
- 508
- 31
- Konu Sahibi Greeneliton
-
Hazır mıyız gençlik..?
Sıkı sıkı tutunuyor, kemerleri bağlıyoruz
Akp iktidarı boyunca ilk defa böyle bir teşebbüste bulundu. Peki neden diye düşünmek lazım. Erdoğan kaybetme korkusuyla iyice donanmış ki, o gün Binali'ye mağduru oynatacak. Eğer sonuç istediği gibi olmazsa da ben değil, Binali kaybetti diyecek. 39 ilçede miting iptal etmesi, üstüne bu canlı yayın talebi.
Manidar...
Bence gırgır makara geçer iki taraf da esprik, ema Cb arayıp bağlanırsa falan tadı tuzu olmaz .
Akp iktidarı boyunca ilk defa böyle bir teşebbüste bulundu. Peki neden diye düşünmek lazım. Erdoğan kaybetme korkusuyla iyice donanmış ki, o gün Binali'ye mağduru oynatacak. Eğer sonuç istediği gibi olmazsa da ben değil, Binali kaybetti diyecek. 39 ilçede miting iptal etmesi, üstüne bu canlı yayın talebi.
Manidar...
Erdoğan mitingleri iptal etti. Binali Yıldırım artık daha ön planda. Seçim kaybedilirse ben seçim kaybetmedim Binali Yıldırım kaybetti diyecek. Canlı yayına çıkmayı kabul ettiler. Hemde Fox tv muhabiriyle çıkacaklar yayına. Amaçları daha farklı kitleye ulaşıp oy alabilmek. Umarım herşey çok güzel olur.
Merak ediyorum izlemesem çatlarım, izlesem 1000ali konuştukça şişerim. Iki ucu hijyenik olmayan değnek tahammül kalmadı kimsede sanırım
Ablaaaa sen anlat banaBu kaçmaz varya kesin izle.
Ablaaaa sen anlat banaben adam konustukça nefes darlığı çekiyorum
Allah korusun ablam töbeler ossun.Yaaa bana bişi olur hıkkk diye gidrsem kim anlatcak
Allah korusun ablam töbeler ossun.
En kötü twitter da biri özet geçer.
Büyük ihtimalle yine dayanamayıp izlerim ama ertesi gün nasıl olurum bilmem.
Bana aman sabahlar olmasın diyecekler gibi geliyorİzle bence kaçmaz bu progmam,2 saat filan sürer herhalde.
Bana aman sabahlar olmasın diyecekler gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?