Ekranları çift görme

Nörolojiye gitmeniz gerekiyor.

Ölçümde cikmismiydi peki sizin. En sağlıklısı tekrar göze muayene olmak o halde. Zaten baya olmuş ben de farketmemisim zamanın bu kadar geçtiğini.

Astigmat göz doktorunda belli olurdu. 0.25 bile olsa çok rahat ölçülüyor.

Bazen bazı böyle stresli demeyelim de çok ayrıntılı düşünen kişilerde beyinde küçük baloncuklar oluşuyor. Bu baloncuk gibi yapılar sinirlere baskı yapıyor. Sizin de göz sinirlerinize baskı yaparak görme kalitenizi etkileyebilir. Böyle kiraz kadar şeyler. Tedavisi çoğu kez böyle bıçak altına yatmalı ameliyatta gerektirmiyor.

Çift görüyordum bende astigmat olduğunu öğrendim Dr kontrol sonrası

Arkadaşımda ms ten şüphelenilmişti, sonra stresten olduğu ortaya çıktı

fotograftaki gibi bulanık ve ikiliyse keratokonüsü bir arastirabilirsiniz.12 yıldır gözlük kullanıyorum hipermetrop ve astigmatim var.Gözlük numaram tam olmasına rağmen odaklama problemi yaşıyordum hep, 4 yıl önce bu teşhisi aldim.Devlet hastanesindeki doktor ölçüm cihazlarinda sürekli farklı numara çıktığını farketti ve üniversite hastanesinde cihazların daha ayrıntılı çektiğini söyleyip yönlendirmişti ayrıntılı göz topografinde çıkmıştı.Umarim bir an önce çözüme ulaşırsınız çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…