• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekonomik iş görür tablet önerisi

Samsung tab a8 diye geçen modeli aldım 1 sene önce.
Şarjı uzun gidiyor,silikon kalın kılıflardan aldım,sorunsuz kullanıyorlar çocuklar. Önceki kullandıkları tablette samsungtu. Onu kırmasaydı oglum sapasağlam hala kullanıyorlardı ki 6 sene evvel almıştik onuda.
Sizinde işinizi görür bence bu tablet.
Daha ucuzları da var ama şarj süresi,kullanım süresi sıkıntı oluyor. Kızım kücükken öyle basit bir tablet almıştım,1 saat kullanınca şarjı bitiyordu. Sonra bozuldu zaten, Samsung aldım yerine.
Ben 1 sene önce 2.500 liraya almıştım, şu an 3.500 civarı olması gerek.
Bir bakın isterseniz.
Çok teşekkür ederim bakayım.

Kaka emojisi bırakıyorum izninizle. O paraya laptop var cücük kadar tablete 10 bin mi :KK51:
Çok cücük değil ama 10 bin de değil yani. Malumunuz ülkemizde elindeki fırsatı olumsuz yönde anında değerlendirme ekibi var. Günden güne her şeyin fiyatını arttırıyorlar. Dolar Euro altın yerinde takılı bu fiyatlar hep uçuyor. Ben ki alışverişi seven insanim inanın yıldım.

Kaka emojisi bırakıyorum izninizle. O paraya laptop var cücük kadar tablete 10 bin mi :KK51:
Apple ipad pro 12.9 inchlik olanının en düşük paketi 28.500 tl ahh canım ülkem vahh canım ülkem. Yurtdışındaki fiyatı ilk çıktığından beri sabit ama 2014de bu tablet ilk çıktığında 3000tl idi şimdi 28.500tl 🥺

Back