- 19 Şubat 2023
- 597
- 463
- 23
- Konu Sahibi depresifbirinsan
-
Çare 2. El temiz bir ipadSelam, hemen konuya gireyim:)
Evimizde pek teknolojik alet yok(TV notebook dışında akıllı saat robot vb. ) Normal standartlarda (son iki yıl normalin alti bence)bir aileyiz. Özellikle ilkokul çağındaki çocuğumun okul sebepli kullanabileceği iş görür aynı zamanda da ekonomik kolay taşınabilen çit kırıldım bozuldum olmayan uzun vadeli önerebileceginiz bir ürün var mı?
Kullanım amacı okul ödevleri, bilsem sınavlarına hazırlık testleri zaman zaman da çizgi film izleme veya ufak çapta oyunlar.
Ben biraz araştırdım 10 bin civarı istediğim ozelliklerde buldum şu an ekonomik olarak bu meblağı vermem beni çok zorlayacagindan daha makul ama eşdeğer bir ürün arıyorum. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim
Selam, hemen konuya gireyim:)
Evimizde pek teknolojik alet yok(TV notebook dışında akıllı saat robot vb. ) Normal standartlarda (son iki yıl normalin alti bence)bir aileyiz. Özellikle ilkokul çağındaki çocuğumun okul sebepli kullanabileceği iş görür aynı zamanda da ekonomik kolay taşınabilen çit kırıldım bozuldum olmayan uzun vadeli önerebileceginiz bir ürün var mı?
Kullanım amacı okul ödevleri, bilsem sınavlarına hazırlık testleri zaman zaman da çizgi film izleme veya ufak çapta oyunlar.
Ben biraz araştırdım 10 bin civarı istediğim ozelliklerde buldum şu an ekonomik olarak bu meblağı vermem beni çok zorlayacagindan daha makul ama eşdeğer bir ürün arıyorum. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim
Eminim bana bozulacak olan rastlar öyle sansliyimdirÇare 2. El temiz bir ipad
Evet Apple iyi ama pahalıApple tabletler biraz pahalı ama gerçekten uzun ömürlü(9 yıl önce aldığım tableti hala annem kullanıyor) ama o meblağlara çıkmak istemiyorsanız Lenovo veya Huawei tabletler de iyiymiş aynı zamanda daha ekonomik şimdi baktım bu tabletler yaklaşık 2500 ile 4000 tl arasında. Ama uzun ömürlü olur mu onu bilemeyeceğim.
Evet bu da baktığım modeller arasında ancak fiyatı çok artmış.Samsung s6 lite tablet fiyat olarak uygun. Kalemi dahil. İpad özellikleri neredeyse aynı. Ben online ders verirken kullanıyorum. Başarılı ve kullanışlı. Carrefour, amazon ve hepsiburada'ya bakın fiyat olarak. Hepsiburada da bazen kartlara puanlar yükleniyor.
Evde notebook var sanırım, neden onunla devam etmiyor? Ben tabletleri çok işlevsiz buluyorum, online ders sırasında da notebook daha iyi bence kullanım olarakSelam, hemen konuya gireyim:)
Kullandığınız modeli yazar mısınız rica etsemlenova sağlam ve özellikleri iyi bir marka ilkokul çocuğu için yeterli olacaktır. pandemide büyük online derslere laptopdan girdiği için küçük olanın derslere girebilmesi için almıştık. boyutuda normal tablet boyutundan bir tık ufaktı gayet iş gördü. fiyatıda uygundu diğerlerine göre o zaman şimdi uyguna bişe kalmadı gerçi.
Taşıması hakimiyet kurması tablete göre daha ugrasli. Her yere getiremiyoruz vee en önemli sebep arkadaşlarında var. Uzun zamandır var biz de sürekli erteliyorduk ancak artık okul için de gerekli teknolojisiz hiç bir şey olmuyor o nedenle istiyorum. Yine belli sınırlarla kullanacak.Evde notebook var sanırım, neden onunla devam etmiyor? Ben tabletleri çok işlevsiz buluyorum, online ders sırasında da notebook daha iyi bence kullanım olarak
Samsung tab a8 diye geçen modeli aldım 1 sene önce.Selam, hemen konuya gireyim:)
Haklısınız. Benim bakışim da bu konuya şöyle. İzleyebileceği veya oynayabileceği veya test cozebilecegi toplam süre boyunca kendine özel olan, sorumluluk ve sabirla belirli sürelerde kullanabileceği bir teknolojik alet zarar değilde fayda sağlar gelişimi için. Neticede teknoloji çağındayız. Ebeveyn olarak bizlerde üzerimize düşeni yapıyoruz yapmaya devam edebilirsek güzel sonuçlar alabiliriz. Öneriniz için teşekkür ederim. S6 fiyatı arttı 64 GB da az geldi bana o nedenle eledim. Diğerlerine de bakayım.Çocuğun eline ipad vermek bana biraz fazla geliyor. Samsung tabletler de gayet iyi. Kalemli istiyorsanız samsung galaxy s6 lite öneririm. Kalemsiz olarak da samsung galaxy Tab A7 ya da Tab A7 lite gayet güzel.
Ahh ahh 8 10 bin bandındaBen yıllardır Lenovo laptop kullanıyorum, fiyatı uyuyorsa Lenovo ürünlerini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Ahh ahh 8 10 bin bandında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?