• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekonomik iş görür tablet önerisi

depresifbirinsan

La la lalaaaaalaaaaa bir şarkı söyle 🎶
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
597
463
23
Selam, hemen konuya gireyim:)
Evimizde pek teknolojik alet yok(TV notebook dışında akıllı saat robot vb. ) Normal standartlarda (son iki yıl normalin alti bence😓)bir aileyiz. Özellikle ilkokul çağındaki çocuğumun okul sebepli kullanabileceği iş görür aynı zamanda da ekonomik kolay taşınabilen çit kırıldım bozuldum olmayan uzun vadeli önerebileceginiz bir ürün var mı?
Kullanım amacı okul ödevleri, bilsem sınavlarına hazırlık testleri zaman zaman da çizgi film izleme veya ufak çapta oyunlar.
Ben biraz araştırdım 10 bin civarı istediğim ozelliklerde buldum şu an ekonomik olarak bu meblağı vermem beni çok zorlayacagindan daha makul ama eşdeğer bir ürün arıyorum. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim ☺️

Apple tabletler biraz pahalı ama gerçekten uzun ömürlü(9 yıl önce aldığım tableti hala annem kullanıyor) ama o meblağlara çıkmak istemiyorsanız Lenovo veya Huawei tabletler de iyiymiş aynı zamanda daha ekonomik şimdi baktım bu tabletler yaklaşık 2500 ile 4000 tl arasında. Ama uzun ömürlü olur mu onu bilemeyeceğim.

Evimizde pek teknolojik alet yok(TV notebook dışında akıllı saat robot vb. ) Normal standartlarda (son iki yıl normalin alti bence😓)bir aileyiz. Özellikle ilkokul çağındaki çocuğumun okul sebepli kullanabileceği iş görür aynı zamanda da ekonomik kolay taşınabilen çit kırıldım bozuldum olmayan uzun vadeli önerebileceginiz bir ürün var mı?
Kullanım amacı okul ödevleri, bilsem sınavlarına hazırlık testleri zaman zaman da çizgi film izleme veya ufak çapta oyunlar.
Ben biraz araştırdım 10 bin civarı istediğim ozelliklerde buldum şu an ekonomik olarak bu meblağı vermem beni çok zorlayacagindan daha makul ama eşdeğer bir ürün arıyorum. Yardımcı olabilen olursa çok sevinirim ☺️
Çare 2. El temiz bir ipad

Samsung s6 lite tablet fiyat olarak uygun. Kalemi dahil. İpad özellikleri neredeyse aynı. Ben online ders verirken kullanıyorum. Başarılı ve kullanışlı. Carrefour, amazon ve hepsiburada'ya bakın fiyat olarak. Hepsiburada da bazen kartlara puanlar yükleniyor.

Apple tabletler biraz pahalı ama gerçekten uzun ömürlü(9 yıl önce aldığım tableti hala annem kullanıyor) ama o meblağlara çıkmak istemiyorsanız Lenovo veya Huawei tabletler de iyiymiş aynı zamanda daha ekonomik şimdi baktım bu tabletler yaklaşık 2500 ile 4000 tl arasında. Ama uzun ömürlü olur mu onu bilemeyeceğim.
Evet Apple iyi ama pahalı 😓
9 yıl çok iyi 🧿

Samsung s6 lite tablet fiyat olarak uygun. Kalemi dahil. İpad özellikleri neredeyse aynı. Ben online ders verirken kullanıyorum. Başarılı ve kullanışlı. Carrefour, amazon ve hepsiburada'ya bakın fiyat olarak. Hepsiburada da bazen kartlara puanlar yükleniyor.
Evet bu da baktığım modeller arasında ancak fiyatı çok artmış. 😥 Kupon vs de verilmiyor bu ürünlere veya bana rastlamadi. 2 3 aydır takipteyim

lenova sağlam ve özellikleri iyi bir marka ilkokul çocuğu için yeterli olacaktır. pandemide büyük online derslere laptopdan girdiği için küçük olanın derslere girebilmesi için almıştık. boyutuda normal tablet boyutundan bir tık ufaktı gayet iş gördü. fiyatıda uygundu diğerlerine göre o zaman şimdi uyguna bişe kalmadı gerçi.

en iyi fikri teknosa vatan vs tarzı yerler veriyor, orada karşılaştırmalı fiyat özellikler oluyor, hatta ürüne özel indirimler oluyor, bence netten almaktansa oralara gidip görüp araştırıp almanızı öneririm. bizde ipad vardı, küçük kızım da isteyince daha küçük diye orta yollu bişi alalım demiştik, samsung aldık, gayet güzel iş görüyor. netteki fiyatıyla neredeyse aynı fiyata aldık vatandan.

Evde notebook varsa ben tablet almazdım. Çizgi film ve oyunla daha çok vakit geçirir. Dikkati dağınık ve ekran bağımlısı da olur. Hareket azlığından kilo da alabilir.

Bizim is yerinin teknik asistanina sormustum tabletleri. Oda su anda piyasada olan hicbirini begenmiyordu (ve gercekten bilgili biri). Ondan sa saglam bir bilgisayar önerdi (notebooklar da bir süre sonra yavasliyabiliyor)

Evde notebook var sanırım, neden onunla devam etmiyor? Ben tabletleri çok işlevsiz buluyorum, online ders sırasında da notebook daha iyi bence kullanım olarak

Çocuğun eline ipad vermek bana biraz fazla geliyor. Samsung tabletler de gayet iyi. Kalemli istiyorsanız samsung galaxy s6 lite öneririm. Kalemsiz olarak da samsung galaxy Tab A7 ya da Tab A7 lite gayet güzel.

lenova sağlam ve özellikleri iyi bir marka ilkokul çocuğu için yeterli olacaktır. pandemide büyük online derslere laptopdan girdiği için küçük olanın derslere girebilmesi için almıştık. boyutuda normal tablet boyutundan bir tık ufaktı gayet iş gördü. fiyatıda uygundu diğerlerine göre o zaman şimdi uyguna bişe kalmadı gerçi.
Kullandığınız modeli yazar mısınız rica etsem

Evde notebook var sanırım, neden onunla devam etmiyor? Ben tabletleri çok işlevsiz buluyorum, online ders sırasında da notebook daha iyi bence kullanım olarak
Taşıması hakimiyet kurması tablete göre daha ugrasli. Her yere getiremiyoruz vee en önemli sebep arkadaşlarında var. Uzun zamandır var biz de sürekli erteliyorduk ancak artık okul için de gerekli teknolojisiz hiç bir şey olmuyor o nedenle istiyorum. Yine belli sınırlarla kullanacak.

Samsung tab a8 diye geçen modeli aldım 1 sene önce.
Şarjı uzun gidiyor,silikon kalın kılıflardan aldım,sorunsuz kullanıyorlar çocuklar. Önceki kullandıkları tablette samsungtu. Onu kırmasaydı oglum sapasağlam hala kullanıyorlardı ki 6 sene evvel almıştik onuda.
Sizinde işinizi görür bence bu tablet.
Daha ucuzları da var ama şarj süresi,kullanım süresi sıkıntı oluyor. Kızım kücükken öyle basit bir tablet almıştım,1 saat kullanınca şarjı bitiyordu. Sonra bozuldu zaten, Samsung aldım yerine.
Ben 1 sene önce 2.500 liraya almıştım, şu an 3.500 civarı olması gerek.
Bir bakın isterseniz.

Çocuğun eline ipad vermek bana biraz fazla geliyor. Samsung tabletler de gayet iyi. Kalemli istiyorsanız samsung galaxy s6 lite öneririm. Kalemsiz olarak da samsung galaxy Tab A7 ya da Tab A7 lite gayet güzel.
Haklısınız. Benim bakışim da bu konuya şöyle. İzleyebileceği veya oynayabileceği veya test cozebilecegi toplam süre boyunca kendine özel olan, sorumluluk ve sabirla belirli sürelerde kullanabileceği bir teknolojik alet zarar değilde fayda sağlar gelişimi için. Neticede teknoloji çağındayız. Ebeveyn olarak bizlerde üzerimize düşeni yapıyoruz yapmaya devam edebilirsek güzel sonuçlar alabiliriz. Öneriniz için teşekkür ederim. S6 fiyatı arttı 64 GB da az geldi bana o nedenle eledim. Diğerlerine de bakayım.

Back