- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi menzil5453
-
onun profesörlüğü de çalıntı ,hırsız çıktı gündemi takip etmiyorsunuz sanırım yaşar nuri öztürk açıkladı hani şu ulusalcıların hocası onlardan olanekmel , ekmel , diye sayıklıyordu feto , kim tarafından destekleniyor kimin ısmarlanmış adayı belli oldu zaten pelsinvanyadan, pardon! pensilvanya l ile n yi yanlış yazmayı dilinize dolayacagınızı nerden bilebilirdim ki tüh..
5 dil biliyor ama konuşamıyor...
kuklayla işi olmaz sağ duyulu vatandaşların.ne varsa lambada var
Ah canım bi zamanlar kuzu kurban oluyordunuz Feto emminize şimdi düşman mı bellediniz?
Sizinde ne yaptığınız belli olmuyor be canikom :126::97:
ya bak tam üstüne bastın konunun ayağını çek, zamanında cemaate sayıp söven chp de şimdi cemaatle yandaş oldular ya fetonun emrinden çıkmıyor şimdi chpliler,geziciler atatürkçüler artık her kimseler ekmeleddine oy mu verecek harbiden. bu iş gittikçe daha eğlenceli olmaya başladı. bugünleri de gördük ya çok şükür..
Ekmeleddin Mehmet İhsanoğlu (d. 26 Aralık 1943, Kahire), Türk bilim tarihi profesörü, akademisyen, diplomat ve yazardır.[2]
Türk kültürü, İslam Dünyası ve Batı Dünyası ilişkileri ve Türk-Arap ilişkileri hakkında değişik dillerde çok sayıda eseri vardır. Bilim ve eğitim tarihine katkı ve hizmetlerinden dolayı birçok ödülün yanı sıra Devlet Üstün Hizmet Madalyası sahibidir.
2004 ve 2014 yılları arasında Birleşmiş Milletler'den sonra ikinci büyük uluslararası örgüt olan İslam İşbirliği Teşkilatı’nın genel sekreterliğini sürdürmüştür.
16 Haziran 2014'te Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi arasındaki, 2014 cumhurbaşkanlığı seçimleri için aday belirleme görüşmeleri çerçevesinde CHP ve MHP tarafından "çatı aday" olarak gösterilmiştir.[3] Daha sonra da bu partiler tarafından ve bazı meclis dışında kalan partiler tarafından resmen cumhurbaşkanlığına ortak (çatı) aday gösterilmiştir.
İngilizce ve Arapçanın yanı sıra orta düzeyde Fransızca ve Farsça bilmektedir.[2] Bazı kaynaklarda ise bu dört dili akıcı olarak konuştuğu belirtilmiştir.[4]
Bitirdiği okul Ayn Şems Üniversitesi
El-Ezher Üniversitesi
Ankara Üniversitesi
Exeter Üniversitesi
İstanbul Üniversitesi
Mesleği Bilim adamı, diplomat
Hımmm yetmedi diyorsanız birde şöyle bakın bakalım
Eki Görüntüle 1209269
Oldu o zaman iyi günler size
Ammada gülücük koymuşsun be izguben'cim.
Bülent Arınç size gülmeyi yasaklamamışmıydı ya? :26:
chp'liler kendilerini hiç parçalamasınlar, eğer ekmeleddin bey akp'den aday olsaydı verecekleri tepkiler belliydi.
-kendi partilerinde adam yok muydu gitti mısırdan getirdiler.
-şeriat geliyor, ülkeyi iyice araplaştırdılar.
-artık cumhurbaşkanını bile arap yapıcaklar, atam kalk gör bunları.
akp'liler de kendilerini hiç parçalamasınlar, eğer ekmeleddin bey akp'den aday olsaydı verecekleri tepkiler belliydi.
-müslüman adam, helal olsun.
-islam işbirliği teşkilatı sekreteriymiş, çok iyi.
böyle gider.
siyaset böyle bir şey arkadaşlar
Gec bunlari canim, bi insanin CV si yetmez bana
Ne yeter peki tontriko ?
Günlerdir başbakanın Abd askerlerine ettiği duayı yazıyorum.Kimse de bana cevap vermiyor.
Peki bu adama oy vermemek için bu ettiği dua yetmez mi ?
Gec bunlari canim, bi insanin CV si yetmez bana
linkini verebilir misin???
buarada ya ayi dayi meselesini bilir misin? kaldiki boyle birsey dediysede onaylamiyorum bunu...
Ne vereyim Ablama peki?
Adamlar milletin kahkasına karışıyor, bayan hala o gülücük değildi kahkahayı yasakladı diyor ya.
Üzgünüm ama aşağıda ki mutlu sonu hakediyorsunuz.
Eki Görüntüle 1209285 Eki Görüntüle 1209286 Eki Görüntüle 1209287
Özel mesajla gönderdim size.
Ben ayı dayı meselesinden anlamam.Şunu da belirteyim parti tutmuyorum.
Sizin özgür iradenize de karışamam ama bunları da bilin istedim.
5 dil biliyor ama konuşamıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?