Ekmeleddin ihsanoğlu'ndan halkın her kesimine hitap etme çabası.

Ah canım bi zamanlar kuzu kurban oluyordunuz Feto emminize şimdi düşman mı bellediniz?
Sizinde ne yaptığınız belli olmuyor be canikom :126::97:

Ah canım bi zamanlar kuzu kurban oluyordunuz Feto emminize şimdi düşman mı bellediniz?
Sizinde ne yaptığınız belli olmuyor be canikom :126::97:

ya bak tam üstüne bastın konunun ayağını çek , zamanında cemaate sayıp söven chp de şimdi cemaatle yandaş oldular ya fetonun emrinden çıkmıyor şimdi chpliler,geziciler atatürkçüler artık her kimseler ekmeleddine oy mu verecek harbiden. bu iş gittikçe daha eğlenceli olmaya başladı. bugünleri de gördük ya çok şükür..

% 50 diyerek halkı bölen bir başbakandan sonra insanların her kesimi kucaklamak isteyen bir devlet adamına sıcak bakmamaları çok normal...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ammada gülücük koymuşsun be izguben'cim.
Bülent Arınç size gülmeyi yasaklamamışmıydı ya? :26:

chp'liler kendilerini hiç parçalamasınlar, eğer ekmeleddin bey akp'den aday olsaydı verecekleri tepkiler belliydi.

-kendi partilerinde adam yok muydu gitti mısırdan getirdiler.
-şeriat geliyor, ülkeyi iyice araplaştırdılar.
-artık cumhurbaşkanını bile arap yapıcaklar, atam kalk gör bunları.

akp'liler de kendilerini hiç parçalamasınlar, eğer ekmeleddin bey akp'den aday olsaydı verecekleri tepkiler belliydi.

-müslüman adam, helal olsun.
-islam işbirliği teşkilatı sekreteriymiş, çok iyi.
böyle gider.

siyaset böyle bir şey arkadaşlar

Gec bunlari canim, bi insanin CV si yetmez bana…

Ammada gülücük koymuşsun be izguben'cim.
Bülent Arınç size gülmeyi yasaklamamışmıydı ya? :26:

gülmek değil kahkahaydı o gülmek le kahkaha arasında ayrımı yapmayı bilmiyorsun sanırım :26: hem ben toplum içinde zaten kahkaha atmam

:) :) :) :) :) :) :)

Gec bunlari canim, bi insanin CV si yetmez bana…

Ne yeter peki tontriko ?
Günlerdir başbakanın Abd askerlerine ettiği duayı yazıyorum.Kimse de bana cevap vermiyor.
Peki bu adama oy vermemek için bu ettiği dua yetmez mi ?

gülmek değil kahkahaydı o gülmek le kahkaha arasında ayrımı yapmayı bilmiyorsun sanırım :26: hem ben toplum içinde zaten kahkaha atmam

Adamlar milletin yüzündeki mutluluğa karışıyor, bayan hala o gülücük değildi kahkahayı yasakladı diyor ya.
Üzgünüm ama aşağıda ki mutlu sonu hakediyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yeter peki tontriko ?
Günlerdir başbakanın Abd askerlerine ettiği duayı yazıyorum.Kimse de bana cevap vermiyor.
Peki bu adama oy vermemek için bu ettiği dua yetmez mi ?

linkini verebilir misin???

buarada ya ayi dayi meselesini bilir misin? kaldiki boyle birsey dediysede onaylamiyorum bunu...

linkini verebilir misin???

buarada ya ayi dayi meselesini bilir misin? kaldiki boyle birsey dediysede onaylamiyorum bunu...

Özel mesajla gönderdim size.
Ben ayı dayı meselesinden anlamam.Şunu da belirteyim parti tutmuyorum.
Sizin özgür iradenize de karışamam ama bunları da bilin istedim.

ne kadar basit yorumlar yapılmış yahu....bilgi fışkırıyo resmen

bir anekdot paylaşayım; 19. yy ın en medeni avrupası fransa da kahkahayla gülen kadına madam demezmiş kimse. bu herşeyden önce estetik bir kaygı canım. bazısı balyajı yakıştıramaz bazısı da toplum içinde kahkaha atmasını. benimkinden daha üstün gördüğün estetik anlayışan senin medeni anlayısın sana kalsın, bunu da şeriata baglandınız ya diycek laf söz yok zaten bülent beyin yerinde olsam yarın '' kadınlar sevişmemelidir'' kabilinde bir açıklama yaparım. özgülüükleeeii gısıtlıyolar parantezi altında çemkirsin dursunlar.

Son düzenleme:
Özel mesajla gönderdim size.
Ben ayı dayı meselesinden anlamam.Şunu da belirteyim parti tutmuyorum.
Sizin özgür iradenize de karışamam ama bunları da bilin istedim.

suan bakamiyorum bakicam sonra...

buraya takilana kadar bende tutmuyordum, ama yorumlar sagolsun yetti cogu..

bir insana oy vermeniz onu yuzde yuz desteklediginizi mi gostermesi gerekiyor?? secmek icin bir cok sebep olamaz mi?

kaldiki bosa yaziyoruz..cunku biri digerinin fikrini degistirmeyecek..oyle bir niyeti olmasada kimsenin..sandikta gorucez kismetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…