Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar eğer ekmekten vazgeçemiyorsanız yanağınızabir küçük parça emek sıkıştırın o ekmeği az az ısırarak porsiyonunuzu bitire bilirsiniz bu yöntemle bir ayda tam 8 kilo verdim deneyin ve görün
kaydirigubbakcemile5
allahım biz bayanlar ne yöntemler buluyoruz böylee :) çok hoşuma gitti walla bu yöntem. ama ben dayanamam yutarım kesin o ekmeği. azcık derken 1 dilimin 1/4 ü gibi mi mesela?ya da 1/3 ü??? denicem bakayımm
Fındık faresi gibi ekmeği kemirelim yani.zemuszemus
Böyle şeylere alışkanlık kazanmak gerçekten zor ya. Hadi ekmekten vazgeçtim de yavaş,yavaş yemek için onca uğraşıyorum ama taş çatlasa 2 gün olmuyor, olmuyor, olmuyor. İkrahlanıyorum yemekten çiğnedikçe var mı böyle bir şey.
Ayrıca sizinkisi de bir ayda 8 kilo ile büyük bir başarı olmuş sadece ekmek yemeden ama kaç ekmek yiyordunuz açıkçası merak ettim. Sadece ekmeği keserek 8 kilo biraz zor gibi geldi bana. Ekmeği azaltamnın dışında diyetinizi desteklediniz sanırım.