Elektrikli Mutfak Aletleri ekmek yapma makinesi

erdemliiiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2012
170
1
96
Hatay
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var ekmek yapma makinesi almayı düşünüyorum aranızda kullanan ve memnun kalan bana tavsiye edebilecek kişiler varmıı bekliyorum kızlar aciiil

aranıza yeni katıldım yanlışlık yapmam gayet normal ayrıca burası hepimizin kulübü illa konu açmak için bi düzen olması gerekmiyor birbirimize yardımcı olmak için burdayız

aranıza yeni katıldım yanlışlık yapmam gayet normal ayrıca burası hepimizin kulübü illa konu açmak için bi düzen olması gerekmiyor birbirimize yardımcı olmak için burdayız

tabiki burası hepimizin kulübü ve tabiki konu açmanız gayet doğal bişey ama açmış olduğunuz konu kadın doğum yada gebelik,tüp bebekle ilgili olmadığı için uyarıda bulundum size..açtığınız konu bu konu başlığına uygun değil ve konu açmak için bir düzen var..sizce ekmek yapma makinesiyle aşılama bölümünün bir alakası var mı?

Son düzenleme:
sinbo kullanıyorum fakat son günlerde yaptığım ekmeklerin yüksekliği 10cm geçmedi yani kabarmıyor
mayadan dediler ama mayada değiştirdim sonuç yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…