Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var ekmek yapma makinesi almayı düşünüyorum aranızda kullanan ve memnun kalan bana tavsiye edebilecek kişiler varmıı bekliyorum kızlar aciiil
aranıza yeni katıldım yanlışlık yapmam gayet normal ayrıca burası hepimizin kulübü illa konu açmak için bi düzen olması gerekmiyor birbirimize yardımcı olmak için burdayız
aranıza yeni katıldım yanlışlık yapmam gayet normal ayrıca burası hepimizin kulübü illa konu açmak için bi düzen olması gerekmiyor birbirimize yardımcı olmak için burdayız
tabiki burası hepimizin kulübü ve tabiki konu açmanız gayet doğal bişey ama açmış olduğunuz konu kadın doğum yada gebelik,tüp bebekle ilgili olmadığı için uyarıda bulundum size..açtığınız konu bu konu başlığına uygun değil ve konu açmak için bir düzen var..sizce ekmek yapma makinesiyle aşılama bölümünün bir alakası var mı?