Sul-tan Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2008 #1 kızla aranızda ekmek dorbası poşet torbası modeli yokmu kuzum hesini yapıyosunuz mutlak yapan vardır:uhm::uhm::CüvCüv::CüvCüv:
kızla aranızda ekmek dorbası poşet torbası modeli yokmu kuzum hesini yapıyosunuz mutlak yapan vardır:uhm::uhm::CüvCüv::CüvCüv:
Sul-tan Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2008 #2 şutarafagittişutarafagittişutarafagittiyakızlarya hic yapan yokmu ben yapmak isdiyom bir model varmı diye bakdım becerikli hanımlar bayoya her şey yapmış bunu yapmamış:enbuyukkk:a.s.
şutarafagittişutarafagittişutarafagittiyakızlarya hic yapan yokmu ben yapmak isdiyom bir model varmı diye bakdım becerikli hanımlar bayoya her şey yapmış bunu yapmamış:enbuyukkk:a.s.
pxixlot andaç Hamaratım hamaratttttttt Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2008 #3 buluruz senin için :mymeka::1hug:
Sul-tan Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2008 #4 :mymeka:ne furuyon be isdiyom iş de bulun canım klava:
Sul-tan Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2008 #6 bekliyom canım madem var neden bizden esirgiyon hamarat gacı