Eski bir konu başlığı ama tam bana göre :
24 Haziran 2012'de ekmeği bıraktım :) Tam 91,3 kiloydum
O zaman biri 5 aylık biri 2,5 yaşında idi iki oğlum, İkisine de birer puset aldık. Bir oğlanı ben sürdüm, bir olanı eşim.
Her akşam yürüyüş yaptık. Kimi zaman 7 - 8 km, kimi zaman da 10 km. Akşam yemeğini evde yiyip yola çıktık. Molamızı da bir çocuk parkında verdik, büyük oğlum parkta oynadı.
Yolda her akşam sohbet ettik eşimle. Akşamları TV seyretmedik doğru dürüst, zira eve geldiğimizde gece 23 - 23:30 suları oluyordu anca çocukları uyutuyorduk.
Bu yaz bana ve aileme çok iyi geldi. Hala ekmek yemiyorum ve haftasonları 10 km yürüyüşe devam ediyoruz. Müsaitsem (o gün temizlik ve ev işlerinden bitap düşmemişsem) hafta içi gece yatmadan önce pilates yapıyorum.
Ekmek, patates, bezelye, her türlü hamur işi, balık sonrası yediğim bir dilim helva hariç her türlü tatlı, kolalı içecekler (itiraf ediyorum ara sıra diyet kola içiyorum ), bulgur ve pirinç pilavı, fazla yağ (örneğin 1 kg yemek için 2 çorba kaşığı zeytinyağı koyuyorum), ayçiçek yağı, her türlü abur cuburu hayatımdan çıkardım.
Et yemeği, sebze yemeği, haftada asgari 3 öğün ızgara veya buğulama balık, kefir, bol su, hemen her öğün 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile yapılan bol salata, hemen her öğün yoğurt girdi hayatıma.
Hiçbir ürünün diyetini kullanmıyorum. Diyet ürünlerin zararlı olduğunu düşünüyorum. Akşam 20:30'dan sonra hiçbir şey yiyip içmiyorum, su dışında.
Şu an 73,4 kg'yum. Bu beslenme düzenime devam ediyorum. 3,5 ayda yaklaşık 18 kg verdim (17,9 kg) Hedefim 30 Ocak 2013'e kadar (küçük oğlum 1 yaşında olacak) 60 kg'ın altını görmek. Hedefim az biraz sapabilir, sorun yok, kendimi fazla kasmıyorum. Ben artık ekmek yemeyi hiiiiiiiiiççç düşünmüyorum.