Eklesem mi

Cerez87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2021
916
2.022
63
Uşak
Merhaba
28 yaşındayım. Hayatımda biri olsun istiyorum artık ama sosyal çevrem çok kısıtlı. İyi bir mesleğim var ama iş yerinde de sosyallik kısıtlı ve bekar adam yok. Şimdiye kadar bir ilişkim oldu o da başta beni çok sevdiğini söyleyip sonra bir tarafları yemediği için ayrıldı. Evlenmek sevmek sevilmek istiyorum ama gerçekten kimse yok etrafta. X'te takip ettiğim bir çocuk var görüşlerimiz falan benzer stalkladım meslekler de uyumlu tipini aşırı beğendim hatta o beni beğenmez diye de korkuyorum. İnstasını buldum eklesem mi eklemesem mi diye düşünüyorum sizce

Ekle kız ne olacak dünyanın sonu mu

Ekle ne olacaksa olsun bir kere geliyoruz dünyaya ama ekledikten sonra mesaj atma olsun stroy beğenme işleri olsun artık sıra onda bunları yapma adım atarsa senindir atmazsa hiç olmamıştır

İnstada takipçi takip ettiğş kişiler az kabhl etmeme olasılığı yüksek kabul etmese de üzülürüm
Bir de diğer ilişkimi de xte bulmuştum ve ilk mesajı ben atmıştım utanıyorun kendimden artık

Valla hiç utanma canım ilk mesajı o atsın sakın sen atma biraz ağırdan al hikaye filan attığı zaman like yap ama sürekli değil arada yap

Bilmem ben adım atan taraf olmazdım çevremde biriyse ilgisini çekecek bir şeyler yapardım o kendisi gelirdi zaten diğer türlü istek falan atmazdım çünkü erkekler aa bana istek attı deyip sallamazlar biraz burnun yukarıda olacak erkekler için

Çevremde kimse yok. Olsa da bana adım atılmıyor (ilgisini nasıl çekiyosunuz onun da taktiğini alsam.)
Bu çocukla aynı şehirde bile değiliz. Tipi çok iyi zaten şansım düşük ve ilk adım atan ben de olmak istemiyorum ama hem görüşleri hem tipi çok ilgimi çekti

28 yaşında bi kadın için böyle bi adama ilgi duymak tuhaf belki ilişkisi vardır. En önemli problem uzakta olması. Baştan olmayacak Ve çoook özgüvensizsiniz yazdıklarınızdan hissettim.

Ben ilgi çekeli çok oldu evlendim çünkü ayrıca onun tipi çok iyi diye düşünmeyin valla geçmişte ne takip ettiğim radyocular vardı çok yakışıklı falan evlendikleri kadınları görünce şaşırmıştım yani tipe bakmıyor auraya cilveye bakıyor biraz sanırım.

Taktiğe gelince oldukça bakımlı olup iyi giyinmek önemli biraz da erkeklere karşı burnunuz yukarıda olacak

bu devirde evlenmek istiyosan kalkip ya nasip diyip arayacaksin kismetini.tabi hersey karsilikli yuz vermeyen kiymet bilmeyen erkeklerinde asla pesinde kosup zaman kaybetmeyeceksin.ama evde oturupta ayagina gelmesini beklemicen .orta yolu bulcan canim iste ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…