Ekle kız ne olacak dünyanın sonu mu
Ekle ne olacaksa olsun bir kere geliyoruz dünyayaama ekledikten sonra mesaj atma olsun stroy beğenme işleri olsun artık sıra onda bunları yapma adım atarsa senindir atmazsa hiç olmamıştır
Valla hiç utanma canım ilk mesajı o atsın sakın sen atma biraz ağırdan alİnstada takipçi takip ettiğş kişiler az kabhl etmeme olasılığı yüksek kabul etmese de üzülürüm
Bir de diğer ilişkimi de xte bulmuştum ve ilk mesajı ben atmıştım utanıyorun kendimden artık
Ekli ama takipçisi yüksek hesap. Tweetlerini beğensem de fark etmiyordur o kadar kişi içindenXte ekli değil mi
Bilmiyorum ben eklemezdim herhalde.Ekli ama takipçisi yüksek hesap. Tweetlerini beğensem de fark etmiyordur o kadar kişi içinden
Bilmiyorum ben eklemezdim herhalde.
Ben olsam eklemezdim
Bilmem ben adım atan taraf olmazdım çevremde biriyse ilgisini çekecek bir şeyler yapardım o kendisi gelirdi zaten
İlk adımı atmam çünkü. Erkeklerin totosu kalkar.
Çevremde kimse yok. Olsa da bana adım atılmıyor (ilgisini nasıl çekiyosunuz onun da taktiğini alsam.)Bilmem ben adım atan taraf olmazdım çevremde biriyse ilgisini çekecek bir şeyler yapardım o kendisi gelirdi zatendiğer türlü istek falan atmazdım çünkü erkekler aa bana istek attı deyip sallamazlar biraz burnun yukarıda olacak erkekler için
28 yaşında bi kadın için böyle bi adama ilgi duymak tuhaf belki ilişkisi vardır. En önemli problem uzakta olması. Baştan olmayacak Ve çoook özgüvensizsiniz yazdıklarınızdan hissettim.Çevremde kimse yok. Olsa da bana adım atılmıyor (ilgisini nasıl çekiyosunuz onun da taktiğini alsam.)
Bu çocukla aynı şehirde bile değiliz. Tipi çok iyi zaten şansım düşük ve ilk adım atan ben de olmak istemiyorum ama hem görüşleri hem tipi çok ilgimi çekti
Ben ilgi çekeli çok olduÇevremde kimse yok. Olsa da bana adım atılmıyor (ilgisini nasıl çekiyosunuz onun da taktiğini alsam.)
Bu çocukla aynı şehirde bile değiliz. Tipi çok iyi zaten şansım düşük ve ilk adım atan ben de olmak istemiyorum ama hem görüşleri hem tipi çok ilgimi çekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?