• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklem yıkama/ Çene eklem rahatsızlıkları

antisiyete

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
374
57
303
Ankara
Arkadaşlar eklem yıkama ARTROSENTEZ yaptıracağım bu çarşamba çok tedirginim korkuyorum. Eklem deki sıkıntı her ne ise ağrı olmadan sinsice ilerliyor. Fakülte hastanesinde bir profesör ün asistanı yapacak bu işlemi ama riskleri ve sonrasındaki ağrı çok yüksek tahammül edilemeyecek gibi mi işlem esnasında ağrı oluyor mu bilgilendirir misiniz. 😌

Arkadaşlar eklem yıkama ARTROSENTEZ yaptıracağım bu çarşamba çok tedirginim korkuyorum. Eklem deki sıkıntı her ne ise ağrı olmadan sinsice ilerliyor. Fakülte hastanesinde bir profesör ün asistanı yapacak bu işlemi ama riskleri ve sonrasındaki ağrı çok yüksek tahammül edilemeyecek gibi mi işlem esnasında ağrı oluyor mu bilgilendirir misiniz. 😌
Merhaba zorunlu değilde yaptırmayın bende fakültede algoloji bölümünde yaptılar tanı konmayan ağrılar vardı yüzümde çene ağrıların var dediler mra yönlendirdiler ama mr çekilmeden aynı gün hemen artrosentez yaptılar pişmanım 3 gün sonra mide bulantısı beraberinde Vertigo dizziness belirtileri yaşadım ne yazıkki ne çene ağrılarım geçti nede dizziness geçmedş

Back