• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eklem Ağrıları

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.273
690
373
Kocaeli
Selam arkadaşlar. Annem 50li yaşlarında ve eklem ağrıları oluşmaya başladı. Bizde biraz araştırdık ve eklem ağrıları var ne yapabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle haplar böbrek yetmezliği yapıyor

Bende spor sonrası eklem ağrılarım olduğu için araştırmaya başlamıştım. Avatar Atakan'ın paylaşımına denk gelince yorumları da okuyunca Nutraxin Artroflex Jel'ini kullanmaya başladım. Dedikleri kadar da varmış. Jel olduğu içinde gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Nutraxin Artroflex Jel denen ürün soru işaretlerine sahip bir üründür... Ürüne güvenseler böyle sayısız üyelik alıp gelip reklam yapmazlardı.

Bir sürü forumda olumlu yorumları gördüğüm için nutraxinin artroflex ürününü aldım 100 ml'lik jel şeklinde olanından baya faydasını gördüm. ekstra içinde nane yağı olduğundan ferahlık veriyor.
tavsiye ederim

Bir sürü forumda olumlu yorumları gördüğüm için nutraxinin artroflex ürününü aldım 100 ml'lik jel şeklinde olanından baya faydasını gördüm. ekstra içinde nane yağı olduğundan ferahlık veriyor.
tavsiye ederim

nutraxinin artroflex öldürür söylemedi demeyin ...

Back