• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Eklediğim resimdeki saç rengini nasıl uygulayabilirm?

kumral_27

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
257
66
298
Gaziantep
arkadaşlar bu stede gezerken daha önce şu saç rengini görmüştüm steyede abone olamadıgım için arkadaşın saçını nasıl boyadıgını ögrenemedim yeni abone oldum şimdide o arkadaşı bulamıyorum resmi sizlerle paylaşayım belki yardımcı olursunuz bana sarının üzerine fındık kabugu yaptıgını söylemiş ama daha ayrıntılı bilgi istiyorum çok haşuma gitti kesin bende bu renk yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 344822 fotoğraf0020.jpg (47.4 KB (Kilobyte))

bu rengi yapan arkadaş sarının üzerine fındık kabugu böyle oluyor diye yazmıştı ama hangi sarı hangi marka bilmiyorum ama çok hoşuma gitti

valla ben benim kendi saç tonum koyu kestane ve koleston 9 la boyuyorum aynen bu renk, tabi ben daha açmak istiyorum o başka, ama yani fikir vermek açısından söylüyorum canım eğer kendi boyanmamış saç tonun kestane renklerindeyse verdiğim no ile aynen bu renk oluyo ve çok güzel oluyo

papatya benim saç rengim şimdi açık kumral sarıya yakın yani bu rengi yapan arkadaş sarının üzerine fındık kabugu yaptıgını söylemiş bende açık kumralın üzerine fındık kabugumu yapsam acaba nasıl olur hangi markanın fındık kabugu daha iyi olur sizce

Back