• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Arada derede saç rengi

cildime bakarım da saçta maşallah sen öndesin brezilya fönü bende yaptırdım çok memnun kalmadım etkisi 1 ay sürdü.saç bakımında evde yapılalabılecek urun araştırıyorum.hındıstancevızı yağı kullandım uzun süre.banyo sonrası bende serum kullanıyorum j.frıda parlaklık veren bir ürünü var onu da dışarı çıkacağım günlerde kullanıyorum sadece .ha bir de sacımı yaz kış makineyle kurutmam banyo dışında da taramam
Ama kurut canim uzaktan boynuna basina yazik degilmi Allah korusun en azindan kışın
Sacini banyo disinda taramaman cok iyi
Kuru sac kırılır çünkü
Hc hair care in urunlerini kullandim ben bir yagi var onun bitkisel karisim ondan asiri memnun kalmistim sampuanlarindanda sacim yumusacik oldu mesela ptesi dusa girdim carsamba bidaha giricem ya hala yumuşak dolasma vs olmuyor.ama 2015te.kullandim suan hala ayni kalitedemi bilmiyorum

Demek ki sizin saçınızda işe yaramamış,benimkini gayet güzel kapattı,2-3 haftada gözle görülür etki etti saçlarıma. Zaten küllü renk tonu isteyenlerin en büyük sorunu kızıllık/turunculuk yansıması.
üstlerdeki 5 santim yeri ben her 15 günde bir boyarım swarzkof 7.1 le boyanın içine biraz saç kremi çok az su çok çok azda jojoba yağı eklerim o zaman turuncu yansıma olmuyor ama 1 aya uzarsa boyama hemen çıkıyorlar hınzırlar.şu an saçımın uzamasını bekliyorum kış çıksın balyaja devam yine

Ama kurut canim uzaktan boynuna basina yazik degilmi Allah korusun en azindan kışın
Sacini banyo disinda taramaman cok iyi
Kuru sac kırılır çünkü
Hc hair care in urunlerini kullandim ben bir yagi var onun bitkisel karisim ondan asiri memnun kalmistim sampuanlarindanda sacim yumusacik oldu mesela ptesi dusa girdim carsamba bidaha giricem ya hala yumuşak dolasma vs olmuyor.ama 2015te.kullandim suan hala ayni kalitedemi bilmiyorum
25 yıldır kurutmadım saçlarımı kuaför dışında o konuda takıntılıyım acil işim olur kurutamam diye akşamları yıkarım hep rahatça kendi kurusun diye

üstlerdeki 5 santim yeri ben her 15 günde bir boyarım swarzkof 7.1 le boyanın içine biraz saç kremi çok az su çok çok azda jojoba yağı eklerim o zaman turuncu yansıma olmuyor ama 1 aya uzarsa boyama hemen çıkıyorlar hınzırlar.şu an saçımın uzamasını bekliyorum kış çıksın balyaja devam yine
Balyaj daha iyi bence de.
Turunculuklar çok kolay geliyor,gelince de gitmek bilmiyorlar.

Back