Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriEklediğim resimdeki saç modeli ve rengi hakkında fikir verebilirmisiniz?
bakır karamel gibi bişi...ve balyaj var..ıyyy ben kuaförüme başka bi karamel göstermiştim..o aynı böle yapmıstı..ilk baş güzel gelıo sonra uyuz oluosun..tabiki maşa var...
Bugun Ne Giysem'in fragmanlarında çıkıyor bazen, benimde saçı çok dikkatimi çekiyordu gerçekten çok hoş wag maşaylamı yapılıyor acaba normal maşalarla böyle olmuyor.
Bence normal maşayla yapılmış ama iyice açılmış ama kızın saçı normal de de kıvırcık ve gür o yüzden böyle duruyor çünkü dipleri de tiftik kıvırcık saça düzleştirmeden maşa yapınca böyle oluyor
Bence normal maşayla yapılmış ama iyice açılmış ama kızın saçı normal de de kıvırcık ve gür o yüzden böyle duruyor çünkü dipleri de tiftik kıvırcık saça düzleştirmeden maşa yapınca böyle oluyor
aynen katılıyorum.benim saçlarım dalgalı ve düzleştirmeden maşa yapıca bu kadar olmasada hacimli oluo.amaaan bu kızda çok güzel olmuş ama yakından tiftik tiftik görünüo hiç hoş diil