• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Eklediğim resimdeki saç modeli ve rengi hakkında fikir verebilirmisiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

rockerx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2007
1.096
0
116
İstanbul
arkadaslar bu kızın sac rengı ve modelı hakkınde bılgı ıstıorum cok begenıorum bole kabarık kıvırcık sacı
anlamadıgım kızın kendı sacımı yoksa masa mı yapılmıs ve rengı nedır,? $392097_159242677509619_158831104217443_187643_1933172823_n.jpg $selin.jpg

arkadaslar bu kızın sac rengı ve modelı hakkınde bılgı ıstıorum cok begenıorum bole kabarık kıvırcık sacı
anlamadıgım kızın kendı sacımı yoksa masa mı yapılmıs ve rengı nedır,?Eki Görüntüle 316296 Eki Görüntüle 316295

bakır karamel gibi bişi...ve balyaj var..ıyyy ben kuaförüme başka bi karamel göstermiştim..o aynı böle yapmıstı..ilk baş güzel gelıo sonra uyuz oluosun..tabiki maşa var...

Son düzenleme:
Bugun Ne Giysem'in fragmanlarında çıkıyor bazen, benimde saçı çok dikkatimi çekiyordu gerçekten çok hoş wag maşaylamı yapılıyor acaba normal maşalarla böyle olmuyor.

Bence normal maşayla yapılmış ama iyice açılmış ama kızın saçı normal de de kıvırcık ve gür o yüzden böyle duruyor çünkü dipleri de tiftik kıvırcık saça düzleştirmeden maşa yapınca böyle oluyor

Bence normal maşayla yapılmış ama iyice açılmış ama kızın saçı normal de de kıvırcık ve gür o yüzden böyle duruyor çünkü dipleri de tiftik kıvırcık saça düzleştirmeden maşa yapınca böyle oluyor

aynen katılıyorum.benim saçlarım dalgalı ve düzleştirmeden maşa yapıca bu kadar olmasada hacimli oluo.amaaan bu kızda çok güzel olmuş ama yakından tiftik tiftik görünüo hiç hoş diil

Back