ekin83 Meme Estetiği Ameliyatı

ekin83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
32
0
merhaba arkadaşlar, cumartesi meme büyütme ameliyatı oldum karnım çok şişti. doktorum zamanla geçecek dedi ama çok rahatsız edici, iyi gelecek bir tavsiyeniz var mı?

merhaba arkadaşlar, cumartesi meme büyütme ameliyatı oldum karnım çok şişti. doktorum zamanla geçecek dedi ama çok rahatsız edici, iyi gelecek bir tavsiyeniz var mı?
Geçmiş olsun:)Tavsiye edebileceğim tek şey "sabır" canım:)Çünkü aynı şeyi bende yaşadım.2 hafta kadar karnım şiş gezdim.Ödemler karna akıyor,vücutta ödemi anca 1 ayda yavaş yavaş atıyor.Sürecin bir parçası o kadar:)Bu arada aramıza hoşgeldin:)

canım çok geçmiş olsun.Herkeste aynı şeyleri yaşıyor ameliyat sonrası sıkıntılar olsa gerek, sana sabırlar diliyorum gelişmeleri yazarsan sevinirim.

Birde daha önce kaç beden kulanıyordun ve kaç cc silikon takıldı.kime nerde kaç tl mal oldu.

pardon geç dönüş yaptım konu açılmadı önce şimdi gördüm..

teşekkür ederim öncelikle dileklerinize

benim hiç göğsüm yoktu 75 destekli büyük oluyordu 300 cc kullandı bakalım henüz göremedim :) nasıl olduklarını.
karnım şiş üstelik karnımın sağ sol alt kısımlarında morluklar oluştu korktum biraz doktora ulaşamadım henüz
herkeste oluyor mu ki..

izmir deyim cenk tokata ameliyat oldum. 4000 tl, kasaltı, yuvarlak yüksek profil 300 cc. aslında 250-275 demişti ama 300 ü zorladı :)) cumartesi bandajlar çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum patladım etimle bütünleşti sanki artık.
yani karında şişlik, bandaj, uyku sorunu dışında hiçbir şeyi yok aslında sabır gerekiyor sanırım :))

cnm merak etme şişlikler ve morluklar bende de oldu ilk önce bende korkmuştum ama normal bişeymiş sabır gerekli herşey yoluna giriyor rahat ol geçmiş olsunn

Geçmiş olsun bende 75 beden kullanıyorum ama benim gögüs dokum var.Ameliyat öncesi ve sonrası resimlemişsindir inşallah paylaşırsan sevinirim.

gecmis olsun canim gule gule kullan.umarim bir an once rahatsizligin gecer normalmis oyle diyor arkadaslar korkutma kendini gecer insallah

geçmiş olsun ekin.Ben de cenk tokata ameliyat oldum.benim de ödemlerim oldu çok kısa sürede geçti hiç sıkıntı yapacak birşey yok hatta karnımda şiş yerlerime bastırınca içinde böyle su hava vılık vılık yer değiştiriyordu:)

ekin geçmiş olsun oncelıkle..bıras gec kaldım sanırım :)
bol su iç ve yürümede sıkıntı cekmıyosan yuruyus yap..
benım yurumede sıkıntı yasamadım sadece 4 gun yatıp kalkmada sorun yasadım..gunde yarım saat yuruyodum ıı gelıyo.
cenk bey zaten sana yasayacagın surecı anlatmıstır..sabırlı olacaksın zamanla ozellıkle 6. ayda sekılleını aldıgında ve tamamen oturdugunda cok begeneceksın..bende 12 temmuzda oldum gecen sene cenk beye 1 seneyı gectı cok memnunum hıc bır skıntıda yasamadım allah kımseyede yasatmasın..

teşekkür ederim gizem bugün bandajlar çıktı pek bir rahatladım:) şekilleri baya bozuk şişliklerden kaynaklanıyor herhalde tipsiz durumdayım sırtım kambur, karnım da şiş. sabrediyorum zaten yapacak bir şey yok henüz bir hafta oldu düzelecek zamanla dedi doktor. yani ağrı sızı yok en azından bu sevindirici..

Canım merhaba.Sürecini okudum,bakıyorum da sargılar çıkınca biraz daha kendine gelmişsin.Bu güzel haber:)Tekrardan geçmiş olsun.Benim de karnım şişmişti,bir hafta kadarda kambur yürümüştüm.Hatta memişlere birşey olucak diye,ellerimle devamlı tutarak geziyordum evdeyken:)Koruma içgüdüsü olsa gerek:))Şuan şekilsiz ve şiş olmaları çok doğal.Hepsi geçicek yavaş yavaş.Bak benim bugün 29.günüm:şişlerim indi,yumuşama başladı,karnım indi,yan yatabiliyorum,spora başladım...ee daha ne olsun dimi:)Zamanla bu saydıklarımın hepsine sen de kavuşcaksın,hiç şüphen olmasın.İlk başlarda göze tuhaf geliyorlar,sende de öyle oluyor mu bilmem.Uzun seneler memesiz hayat sürüp,bir günde de meme sahibi olunca kalakalıyor insan haliyle:)Eminim çok güzel olmuşlardır.Güle güle kullan tekrardan.Biraz iyileş toparlan bak,özgüven duygunun tavan yaptığını hissediceksin:)İşte o an dünyalara bedel

canım merhaba,
karındakı sıslık anestezının yan etkısı oluyor.genelde gaz yapıyor 2 hafta oyle kocaman gaz dolu karınla gezıyorsun sonra tabı herzaman kı sorun odem sıslık karna ınıyor onlarda senı gene 3 hafta bırakmıyor..ama sonra hepsı gecıyor..sıslıkler ınıyor karındakı gaz gıdıyor..goguslerın sekıllenıyor sende mutlu oluyorsun..bol bol sıvı tuket ve hafıf yuruyusler yap.sonda kremle hafıf hafıf odemlı yerlerıne masaj uygula..odemın dagılmasında cok yardımcı oluyor..
gecmıs olsun

teşekkür ederim siz böyle yazınca içim rahatladı gerçekten. bugün 8. gün çok sert ve gerginler patlamaya hazır bomba gibi... karnım inmiş biraz..
ilk defa gece deliksiz uyumuşum ilk 7 gün yarı oturur vaziyette uyuduğum için zor geçti. bugün zombi gibi dolaşmayacağım uykumu aldım güzel bir gün olacak:)
herkese iyi pazarlar....

geçmiş olsun canım bolbol su içeceksin ödem atmak için yeşil çay da içiçem bugun aklıma geldi onuda deneyebilirsin.benimde 4 günüm 3 ltye su içiyorum umarım rahatlarız biran önce.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…