Geçmiş olsun:)Tavsiye edebileceğim tek şey "sabır" canım:)Çünkü aynı şeyi bende yaşadım.2 hafta kadar karnım şiş gezdim.Ödemler karna akıyor,vücutta ödemi anca 1 ayda yavaş yavaş atıyor.Sürecin bir parçası o kadar:)Bu arada aramıza hoşgeldin:)merhaba arkadaşlar, cumartesi meme büyütme ameliyatı oldum karnım çok şişti. doktorum zamanla geçecek dedi ama çok rahatsız edici, iyi gelecek bir tavsiyeniz var mı?
izmir deyim cenk tokata ameliyat oldum. 4000 tl, kasaltı, yuvarlak yüksek profil 300 cc. aslında 250-275 demişti ama 300 ü zorladı :)) cumartesi bandajlar çıkacak sabırsızlıkla bekliyorum patladım etimle bütünleşti sanki artık.
yani karında şişlik, bandaj, uyku sorunu dışında hiçbir şeyi yok aslında sabır gerekiyor sanırım :))
Canım merhaba.Sürecini okudum,bakıyorum da sargılar çıkınca biraz daha kendine gelmişsin.Bu güzel haber:)Tekrardan geçmiş olsun.Benim de karnım şişmişti,bir hafta kadarda kambur yürümüştüm.Hatta memişlere birşey olucak diye,ellerimle devamlı tutarak geziyordum evdeyken:)Koruma içgüdüsü olsa gerek:))Şuan şekilsiz ve şiş olmaları çok doğal.Hepsi geçicek yavaş yavaş.Bak benim bugün 29.günüm:şişlerim indi,yumuşama başladı,karnım indi,yan yatabiliyorum,spora başladım...ee daha ne olsun dimi:)Zamanla bu saydıklarımın hepsine sen de kavuşcaksın,hiç şüphen olmasın.İlk başlarda göze tuhaf geliyorlar,sende de öyle oluyor mu bilmem.Uzun seneler memesiz hayat sürüp,bir günde de meme sahibi olunca kalakalıyor insan haliyle:)Eminim çok güzel olmuşlardır.Güle güle kullan tekrardan.Biraz iyileş toparlan bak,özgüven duygunun tavan yaptığını hissediceksin:)İşte o an dünyalara bedelteşekkür ederim gizem bugün bandajlar çıktı pek bir rahatladım:) şekilleri baya bozuk şişliklerden kaynaklanıyor herhalde tipsiz durumdayım sırtım kambur, karnım da şiş. sabrediyorum zaten yapacak bir şey yok henüz bir hafta oldu düzelecek zamanla dedi doktor. yani ağrı sızı yok en azından bu sevindirici..
merhaba arkadaşlar, cumartesi meme büyütme ameliyatı oldum karnım çok şişti. doktorum zamanla geçecek dedi ama çok rahatsız edici, iyi gelecek bir tavsiyeniz var mı?
canım yesıl cayı doktoruna sormadan ıcme..
canım yesıl cayı doktoruna sormadan ıcme..