- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşırsak daha çok insana ulaşabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buraya çok giren olmuyor sanırımHadi millet nerde kknin gücü? ? Hadi imzalayinn.
Buraya çok giren olmuyor sanırım
Keşke,ben aktif olan dua topiklerine de kopyaladım bakalım umarım dilenen sayıya ulaşabilir.Evet maalesef ki olmuyor. Keske Bdv de kalsaydi. Daha cok kimse görurdu..
Hala 194 bin imzaya ihtiyaç var
imzaladım bilgececim
bende imzaladım bir hayrım dokunursa ne mutlu bana :)
194 .161 imza kalmış4 bin degil miydi ya? Sanki 4 bin kusur kalmis gibi gordum..
194 .161 imza kalmış
Amin inşallah her girdiğimde azalıyor çok şükürOff cokmus yaa. Insallah tamamlanir. Insallah..
Bilgece gözün aydın dualar kabul oldu sgk kabul etmiş ilaçları ödemeyi fox haber de izledim az önce :)Off cokmus yaa. Insallah tamamlanir. Insallah..
Bilgece gözün aydın dualar kabul oldu sgk kabul etmiş ilaçları ödemeyi fox haber de izledim az önce :)
evet izler izlemez hemen aklıma geldin ve yazdım :) fox haber tekrarına bakarsan görebilirsin Allah'tan başka bir şey istesen olucakmış demek ki :)Aaaa cidden mi? Çok sevindim ya cok mutlu oldum
Demekki Rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin ve inşallah inşallah tanıdığım Burak Furkan'a şifaların en güzelini nasip edip onu annesine babasına bağışlasın inşallah....evet izler izlemez hemen aklıma geldin ve yazdım :) fox haber tekrarına bakarsan görebilirsin Allah'tan başka bir şey istesen olucakmış demek ki :)
Rabbim nerde şifa bekleyen varsa hepsine versin İnşallah.Demekki Rabbim bana ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin ve inşallah inşallah tanıdığım Burak Furkan'a şifaların en güzelini nasip edip onu annesine babasına bağışlasın inşallah....