Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ın izniyle bebişine kavusursun umarım hiç umudun yitirme ALLAHA dua et umarım duaların kabul olur ve sende mutlu olursun ben inannıyorum sende inan.
canım ben normal yolla hamile kaldım doktor kontrolüne dahi gitmedim çünkü korktum ben büyük bi ameliyat geçirdim over kisti ama çok büyüktü ve bu benim içimde korku yarattı kötü birşey duyarsam diye tedaviye bile gitmedim ve korunmayı bıraktım ve bir gün bi rüya gördüm ve o rüyaya dayanrak zemzem içtim ve o ay hamile kaldım inanmak çok önemli ben inandım ama bebğim olacağına değil olsada olmasada Rabbimin verdiği herşey kabulumdür dedim ona inandım ona sığındım neyse işte böyle İNŞALLAH SENİNDE BEBİŞİN OLUR VE SENDE BANA YAZARSIN HİSLERİNİİ.
Rabbim o kdr büyük ki artık okuduğum hiçbir mucize beni şaşırtmıyor.ne yaparsak yapalım o nasip etmedikçe anne olmak nasip olmayacak biliyorum.dua et bana canım meleğinle birlikte inşallah son umudum dondurulmuşlarım...birtanecik meleğim bizimle olur inşallah öpüyorum seni canım
canım ben normal yolla hamile kaldım doktor kontrolüne dahi gitmedim çünkü korktum ben büyük bi ameliyat geçirdim over kisti ama çok büyüktü ve bu benim içimde korku yarattı kötü birşey duyarsam diye tedaviye bile gitmedim ve korunmayı bıraktım ve bir gün bi rüya gördüm ve o rüyaya dayanrak zemzem içtim ve o ay hamile kaldım inanmak çok önemli ben inandım ama bebğim olacağına değil olsada olmasada Rabbimin verdiği herşey kabulumdür dedim ona inandım ona sığındım neyse işte böyle İNŞALLAH SENİNDE BEBİŞİN OLUR VE SENDE BANA YAZARSIN HİSLERİNİİ.
Rabbim o kdr büyük ki artık okuduğum hiçbir mucize beni şaşırtmıyor.ne yaparsak yapalım o nasip etmedikçe anne olmak nasip olmayacak biliyorum.dua et bana canım meleğinle birlikte inşallah son umudum dondurulmuşlarım...birtanecik meleğim bizimle olur inşallah öpüyorum seni canım
Rabbim senin yanında olsun dualarım seninle :)
merhaba arkadaşlar 2 tüp bebek başarısızlığından sonra tekrar doktorunun sözleriyle umutlarımı yeşerttim.ekim yada kasım başı gibi dondurulmuş kuzucuklarımla inşallah son denemem olur...2014 annesi olurum.sizlerden de tedavi olacaklar varmı???
Canım topiğin hayırlı olsun.Ben de temmuzda negatifi aldım. Bayramdan sonra ekim sonu adeti ile dondurulmuşları deneyeceğim. İnşallah bu sefer yüzümüz gülecek... Duamdasın.. Gelişmeleri paylaşalım..
![]()
Allah yardımcın olsun... Tez vakitte güzel sonuçlar alırsın inşallah...
Rabbim senin yanında olsun dualarım seninle :)
sağolasın güzelim...sende sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah...
merhaba arkadaşlar 2 tüp bebek başarısızlığından sonra tekrar doktorunun sözleriyle umutlarımı yeşerttim.ekim yada kasım başı gibi dondurulmuş kuzucuklarımla inşallah son denemem olur...2014 annesi olurum.sizlerden de tedavi olacaklar varmı???
ben ekımde 4 tup bebegı denıcem umudunu yıtırme hayat bu ne zaman ne olcagı bellı olmaz
Ben de Kasım ayında 4. tüp bebeğe başlıycam. Allah bu sefer yüzümüzü güldürür beklediğimiz güzel sonuçları alırız inşallah...
cnm hoş geldin aramıza...nerde tedavi görüyorsun?özel değilse eğer problem ne sizde ?burayı unutma gelişmeleri yaz
Hoşbulduk... ben samsun eurofertil de tedavi görüyorum.ilk tedavimde 6 haftalıkken düşük yaptım. diğerlerinde tutunma gerçekleşmedi. problem erkek infertilitesi. sayı ve morfoloji problemimiz var. sayı ilaç tedavileriyle ilerledi ama morfoloji değişmiyo hep %2Allah hepimizin yardımcısı olsun
günaydınnn
eğer bende karar verebilirsem kasımda tüp bebeğe başlıcaz