S Sym5058 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2018 8 3 1 30 4 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Neic #161 Selâmün aleyküm ben yeni üye oldum ☺ 6 gün önce ilk aşılamami oldum hafif hafif ağrılarım vardı dünden beri de idar yaparken ve yaptıktan sonra yanma oluyor böyle bi durum yaşayan var mı?
Selâmün aleyküm ben yeni üye oldum ☺ 6 gün önce ilk aşılamami oldum hafif hafif ağrılarım vardı dünden beri de idar yaparken ve yaptıktan sonra yanma oluyor böyle bi durum yaşayan var mı?
E eeesssrrraaa_45 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2018 641 578 53 37 4 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Neic #162 Bende heyecan dorukta yarin asilama gubunu saymazsak 13. Gun oluyor. Doktorum 14. Gunde kana baktirmami soylemisti. Heyecan dorukta lutfen bebis olsun
Bende heyecan dorukta yarin asilama gubunu saymazsak 13. Gun oluyor. Doktorum 14. Gunde kana baktirmami soylemisti. Heyecan dorukta lutfen bebis olsun
S Sym5058 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2018 8 3 1 30 5 Aralık 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Neic #163 eeesssrrraaa_45 .!.: Bende heyecan dorukta yarin asilama gubunu saymazsak 13. Gun oluyor. Doktorum 14. Gunde kana baktirmami soylemisti. Heyecan dorukta lutfen bebis olsun Genişletmek için tıkla... Rabbim hayırlisiyla pozitif çıkmasını nasip etsin inşallah sonucu buraya yaz:))
eeesssrrraaa_45 .!.: Bende heyecan dorukta yarin asilama gubunu saymazsak 13. Gun oluyor. Doktorum 14. Gunde kana baktirmami soylemisti. Heyecan dorukta lutfen bebis olsun Genişletmek için tıkla... Rabbim hayırlisiyla pozitif çıkmasını nasip etsin inşallah sonucu buraya yaz:))