- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Aynen herşeyin hayırlısı tabiki kismetten öte yol yokOyle bir agrim olmadi canim dun bende adet olcam sandim asiri sancim oldu ama cok sukur degilmis herkesde belirti farkli olabilir kotu dusunme hayirlsii olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen herşeyin hayırlısı tabiki kismetten öte yol yokOyle bir agrim olmadi canim dun bende adet olcam sandim asiri sancim oldu ama cok sukur degilmis herkesde belirti farkli olabilir kotu dusunme hayirlsii olsun
Bende bu iğne ile başlamıştım ve femara diye bi ilaç kullanmıştım yanında hatta gelişir yumurtaların stres yapma kuru incir kürü de yapmıştım ben tavsiye ederimBen de perşembe akşam kontrole gittim, gonalf 450 nin 5. Gününde yumurtacıklarımda bir gelişme yoktu. Pcos olduğu için geç cevap alabileceğimizi söyledi doktorum. Bakalım pazartrsi tekrar gidecdğim. İnşallah bizim de tutar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsşn inşallah.
İncirle ilgli bir şey yapamıyorum, prolaktinimi kontrol altında turmamız gerekiyor. Daha önce femara ile çatlatma ipnesi denedik, tutmamıştı. İnşallah en kısa zamandaBende bu iğne ile başlamıştım ve femara diye bi ilaç kullanmıştım yanında hatta gelişir yumurtaların stres yapma kuru incir kürü de yapmıştım ben tavsiye ederim
Canim bence biz ignelerden belirtileride anlayamiyoruz zaten cogu kişide gogus sisligi kasik agrisi diyor belirti onlar adet oncesinde de oluyorBenim aşılamadan sonra ki 7. günüm kasık ve bel ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Umut etmek istemiyorum zaten belirtim de yok. Olsun çok istiyorum ama Allah zamanını biliyor bize de sadece hayırlısı zamanı beklemek kalıyor.
inşallah tutumuştur canım aşılamanBenim aşılamadan sonra ki 7. günüm kasık ve bel ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Umut etmek istemiyorum zaten belirtim de yok. Olsun çok istiyorum ama Allah zamanını biliyor bize de sadece hayırlısı zamanı beklemek kalıyor.
canım sen ne zaman aşılama olmuştun sanki senin baya oldu test yapsan çıkar belkiCanim bence biz ignelerden belirtileride anlayamiyoruz zaten cogu kişide gogus sisligi kasik agrisi diyor belirti onlar adet oncesinde de oluyor
Canim ben 14. gün regl oldum ikinci asılamaya başladım hatta ignelerin 5.gunundeyiminşallah tutumuştur canım aşılaman
canım sen ne zaman aşılama olmuştun sanki senin baya oldu test yapsan çıkar belki
tamam canım daha varmış sana. Canım senmi cift aşılama olmuştun iki gün üst üste yapıyorlarmış ilk kez duymuştumCanim ben 14. gün regl oldum ikinci asılamaya başladım hatta ignelerin 5.gunundeyim![]()
Evet canim oyle oldu ama tutmaditamam canım daha varmış sana. Canım senmi cift aşılama olmuştun iki gün üst üste yapıyorlarmış ilk kez duymuştum
bunu da ilk kez duyuyorum. çift aşılama hımm. 2. aşılaman da inşallah tutar cnm.Benim de tutmazsa peşini bırakmaya niyetim yok bakalım.Evet canim oyle oldu ama tutmadi
Amin inşallah Allah tüm isteyen kardeşlerimle beraber benimde dualarımızı tez zamanda kabul eder minnaklarımız gelir ve bizde anne oluruz.inşallah tutumuştur canım aşılaman
canım sen ne zaman aşılama olmuştun sanki senin baya oldu test yapsan çıkar belki
insallah canimAmin inşallah Allah tüm isteyen kardeşlerimle beraber benimde dualarımızı tez zamanda kabul eder minnaklarımız gelir ve bizde anne oluruz.
Zaten insanın kafasını o da karıştırıyor. İğne etkisi ayy bu iğnelerden ne çektik :)Canim bence biz ignelerden belirtileride anlayamiyoruz zaten cogu kişide gogus sisligi kasik agrisi diyor belirti onlar adet oncesinde de oluyor
Canim dun doktorla konustun senin yumurtalar guzel buyudu esinin spermleri de guzeldi bende olur diye tahmin ediyordum dedi ama bu tup bebek gibi degil yumurtanin kalitesini bilemiyoruz falan dedi tup bebegi sordum ilaclarla 8 bin dedi 3 asilama parasi toplami zaten 8e yakin veriyoruzdur ama maddi zorluyor insani bide benim ohss ihtimalim var karnimda sivi toplamis bu ay cok uyarilmis yumurtalar insallah iptal olmaz asilamambunu da ilk kez duyuyorum. çift aşılama hımm. 2. aşılaman da inşallah tutar cnm.Benim de tutmazsa peşini bırakmaya niyetim yok bakalım.
Canim forumda negatif olup sonra pozitif olan ya da tem tersi pozitif cikip kanda negatif cikan cok insan var bence hic idrar testi yapma direk kan ver ben guvenmiyorum idrar testineKizlar asilamanin 10. Gunu idrar testim negatif. Erken mi acaba?
Cok haklisin aslinda gunumde test yapacagim diyorum ama kendimi nedense durduramiyorum artik yapmayacagim gunumu bekleyecegim. Tesekkur ederim canimCanim forumda negatif olup sonra pozitif olan ya da tem tersi pozitif cikip kanda negatif cikan cok insan var bence hic idrar testi yapma direk kan ver ben guvenmiyorum idrar testine
Bence kısmet değildi. Senin hiç çocuğun yok mu çocuğun yoksa neden özele gidiyorsun devlete gitsene (akıl vermek gibi olmasın cnm sadece fikir açısından) ben devlete gidiyorum bu yüzden sadece ilaç parası ödüyorum. yani eksi yanları var ama artıları da var devletin bir de bizim buradaki devlet araştırma yani ayrıntılı her şey ben özelden daha çok güveniyorum açıkçası bir de 3 aşılama sonra tüp bebek hakkı var o da en fazla 2 - 3 bin tutuyormuş. Maddiyat önemli sonuçta hepimizin evi aşı var bizde kiradayız o yüzden idareli gidiyoruz. Hayırlı zamanda olsun Allah biliyor zamanını benim abimler 8 yıl uğraştı sonra 1. tüp bebekte tuttu şuan 1 yaşında oğlumuz ben halasıyım ama bu duygu beni delirtiyor sürekli kokusunu özlüyorum. Bekletti ama değdi.Canim dun doktorla konustun senin yumurtalar guzel buyudu esinin spermleri de guzeldi bende olur diye tahmin ediyordum dedi ama bu tup bebek gibi degil yumurtanin kalitesini bilemiyoruz falan dedi tup bebegi sordum ilaclarla 8 bin dedi 3 asilama parasi toplami zaten 8e yakin veriyoruzdur ama maddi zorluyor insani bide benim ohss ihtimalim var karnimda sivi toplamis bu ay cok uyarilmis yumurtalar insallah iptal olmaz asilamam
Doktorumdan cok memnunum canim devletede gitmistim fakat pek ilgilenmedi bu doktorum sagolsun cok ilgili oyle cok pahallida degil poliklinikBence kısmet değildi. Senin hiç çocuğun yok mu çocuğun yoksa neden özele gidiyorsun devlete gitsene (akıl vermek gibi olmasın cnm sadece fikir açısından) ben devlete gidiyorum bu yüzden sadece ilaç parası ödüyorum. yani eksi yanları var ama artıları da var devletin bir de bizim buradaki devlet araştırma yani ayrıntılı her şey ben özelden daha çok güveniyorum açıkçası bir de 3 aşılama sonra tüp bebek hakkı var o da en fazla 2 - 3 bin tutuyormuş. Maddiyat önemli sonuçta hepimizin evi aşı var bizde kiradayız o yüzden idareli gidiyoruz. Hayırlı zamanda olsun Allah biliyor zamanını benim abimler 8 yıl uğraştı sonra 1. tüp bebekte tuttu şuan 1 yaşında oğlumuz ben halasıyım ama bu duygu beni delirtiyor sürekli kokusunu özlüyorum. Bekletti ama değdi.