Gebeliğe Hazırlık Ekim-Kasım ayı aşılama yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumdan cok memnunum canim devletede gitmistim fakat pek ilgilenmedi bu doktorum sagolsun cok ilgili oyle cok pahallida degil poliklinik
Anladım ya öyle oluyor insan kendini nerde iyi hissederse orda olmak istiyor. Ben çok gittim özellere ama içbiri beni tatmin etmedi bana devlet daha iyi geldi.. O yüzden şanslıyım :) Ama şu 3 aşılama zorunluluğu da olmasa daha iyi olurdu sanırım.

Tup bebek mi yaptirmak istiyorsun canim

Tup bebek mi yaptirmak istiyorsun canim
Bildiğim kadarı ile kist yumurtamın kalitesini bozuyor. Aşılama da yumurta kalitesi belli olmuyor ki o yüzden tüp bebek daha mantıklı gibi böyle sürekli aşılama yapıp hormonlarla oynamaktansa daha iyi sanki.

Bildiğim kadarı ile kist yumurtamın kalitesini bozuyor. Aşılama da yumurta kalitesi belli olmuyor ki o yüzden tüp bebek daha mantıklı gibi böyle sürekli aşılama yapıp hormonlarla oynamaktansa daha iyi sanki.
Evet doktorda aynisini dedi suan bi sorun goremiyoruz sperm ya da yumurtada ama kalitesini bilemiyoruz en azindan tup bebekte belli olur demisti fakat benim yaşım küçük ikinci aşılamada olmazsa beklemeyi düşünüyorum biraz

kaç yaşındasın valla ben 30 yaşındayım zaten 28 yaşımda evlendim. Zaman daralıyor :)

oo sen bekle senin daha yolun var canım olur inşallah abimin eşi evlendiğinde 18 yaşındaydı bekledi 8 yıl ve sonra tüp bebek yaptı tuttu şimdi 26 yaşında güzel bir anne :)
Ohh masallah canim hala olmakta ayri guzel demi :) ben simdi doktora geldim bakalim ne diycek doktor

Ohh masallah canim hala olmakta ayri guzel demi :) ben simdi doktora geldim bakalim ne diycek doktor
ya ben onu verene kurban olurum hala olmak çok güzel bir duygu. Allah anneliği de nasip eder inşallah. Hadi hayırlısı olsun canım Allah isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin aratmasın.

Benim de asilama tedavim devam ediyor. Bugun 14. Gonal f i yaptim. Her sey istedigimiz gibi gidiyor, kontrol altinda. Allah nasip etsin insallah.

Kızlar merhaba. Ben siteye yeni kayıt oldum ama uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum. Bende 1 hafta önce aşılama oldum. gonal-f ve çatlatma iğnesi kullandım. Ama aşılamamın 4.gününden itibaren 3 gündür koyu renk ve yoğun kıvamlı kanama oluyor. her wc ye gittiğimde bir nohut tanesi kadar geliyor bazende gelmiyor. Bu 3 günde toplamda bir günlük ped kadar akmıştır belki. 4.güne kadar lekelenmem olmamıştı. bütün başlıkları okudum neredeyse aşılamanın ilk haftasında kanama olan yok. herkesin lekelenmesi ilk olduğu günden başlayıp devam etmiş. bu durumu aranızda yaşayan var mı? yada bir fikri olan ? şimdiden teşekkürler..

Bende 17kasım da aşılama yapıldı saat 12 de sabırsızlıkla bekliyorum ama bir okadar da korkuyorum

İnşallah artık şafak sayar oldum resmen içimde sanki bir korku gibi ya da sevinç gibi bir his var hayırlısını Rabbim verir inşallah
Kun fe yekun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…