Anladım ya öyle oluyor insan kendini nerde iyi hissederse orda olmak istiyor. Ben çok gittim özellere ama içbiri beni tatmin etmedi bana devlet daha iyi geldi.. O yüzden şanslıyım :) Ama şu 3 aşılama zorunluluğu da olmasa daha iyi olurdu sanırım.Doktorumdan cok memnunum canim devletede gitmistim fakat pek ilgilenmedi bu doktorum sagolsun cok ilgili oyle cok pahallida degil poliklinik
Tup bebek mi yaptirmak istiyorsun canimAnladım ya öyle oluyor insan kendini nerde iyi hissederse orda olmak istiyor. Ben çok gittim özellere ama içbiri beni tatmin etmedi bana devlet daha iyi geldi.. O yüzden şanslıyım :) Ama şu 3 aşılama zorunluluğu da olmasa daha iyi olurdu sanırım.
Bildiğim kadarı ile kist yumurtamın kalitesini bozuyor. Aşılama da yumurta kalitesi belli olmuyor ki o yüzden tüp bebek daha mantıklı gibi böyle sürekli aşılama yapıp hormonlarla oynamaktansa daha iyi sanki.Tup bebek mi yaptirmak istiyorsun canim
Evet doktorda aynisini dedi suan bi sorun goremiyoruz sperm ya da yumurtada ama kalitesini bilemiyoruz en azindan tup bebekte belli olur demisti fakat benim yaşım küçük ikinci aşılamada olmazsa beklemeyi düşünüyorum birazBildiğim kadarı ile kist yumurtamın kalitesini bozuyor. Aşılama da yumurta kalitesi belli olmuyor ki o yüzden tüp bebek daha mantıklı gibi böyle sürekli aşılama yapıp hormonlarla oynamaktansa daha iyi sanki.
kaç yaşındasın valla ben 30 yaşındayım zaten 28 yaşımda evlendim. Zaman daralıyor :)Evet doktorda aynisini dedi suan bi sorun goremiyoruz sperm ya da yumurtada ama kalitesini bilemiyoruz en azindan tup bebekte belli olur demisti fakat benim yaşım küçük ikinci aşılamada olmazsa beklemeyi düşünüyorum biraz
Ben 22 yaşındayım bir iki sene daha beklerim heraldekaç yaşındasın valla ben 30 yaşındayım zaten 28 yaşımda evlendim. Zaman daralıyor :)
oo sen bekle senin daha yolun var canım olur inşallah abimin eşi evlendiğinde 18 yaşındaydı bekledi 8 yıl ve sonra tüp bebek yaptı tuttu şimdi 26 yaşında güzel bir anne :)Ben 22 yaşındayım bir iki sene daha beklerim heralde
Ohh masallah canim hala olmakta ayri guzel demi :) ben simdi doktora geldim bakalim ne diycek doktoroo sen bekle senin daha yolun var canım olur inşallah abimin eşi evlendiğinde 18 yaşındaydı bekledi 8 yıl ve sonra tüp bebek yaptı tuttu şimdi 26 yaşında güzel bir anne :)
ya ben onu verene kurban olurum hala olmak çok güzel bir duygu. Allah anneliği de nasip eder inşallah. Hadi hayırlısı olsun canım Allah isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin aratmasın.Ohh masallah canim hala olmakta ayri guzel demi :) ben simdi doktora geldim bakalim ne diycek doktor
Merhaba bende kasım 17 de de aşılama oldum.. inşallah güzel sonuçlar alırızBende 17kasım da aşılama yapıldı saat 12 de sabırsızlıkla bekliyorum ama bir okadar da korkuyorum
Bende 17kasım da aşılama yapıldı saat 12 de sabırsızlıkla bekliyorum ama bir okadar da korkuyorum
İnş en yakın zamanda müjde verirsin buradan .Bende korkulu bir bekleyişteyim
Ben 20 kasim da olmusum.17 kasımda aşılama olan üç kişiyiz 30 kasıma az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?