Gebeliğe Hazırlık Ekim-Kasım ayı aşılama yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neic sizleri çok merak ediyorum inşallah güzel haberlerle gelirsiniz bana da umut olursunuz

Canım su an 3 gün oldu iğneye başlayalı pazartesi bakılacak yumurtalara o zaman yazarım inşallah
tamam canım inşallah, bende olumlu düşünsem hayal kirikligina ugramak istemiyorum olumsuz dusunsem vucuduma mi olumsuz tepki olur bilemedim

tamam canım inşallah, bende olumlu düşünsem hayal kirikligina ugramak istemiyorum olumsuz dusunsem vucuduma mi olumsuz tepki olur bilemedim
Olumlu düşünüp bol dua et inşallah ya varis diye 707 kere oku inşallah vesile olur

3 gün var aramizda canim ne zaman test yapmayi dusunuyorsun belirtin var mi
Doktorum 9 kasımda yap dedi inş tutunmuştur sende belirtiler nasıl cnm benim göğüslerim çok şişti ve ağrı var ara ara hafif sancılarım var kaşıklarımda be bazen baş dönmesi inş tutunma belirtileridir

Benmde dün oldum nasıl geçti aşılaman doktor kontrole ne zaman çağırdı canım. Inşallah hayırlı haberlerle buluşuruz geri sayım günleri başladı hepimize

14 gün sonra. Ama ben idrarda gebelik test bakarım. Negatifse kırmızıları beklerim. Görürsem 3. Günü yine giderim. Pozitif çıkarsa özele gitmeyi düşünüyorum.

Benimde goguslerim sisti canim ve kasiklarimda arada agri var ben yarin kan vermeyi dusunuyorum 9 kasim cok gec degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…