- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
Canım su an 3 gün oldu iğneye başlayalı pazartesi bakılacak yumurtalara o zaman yazarım inşallahKac yumurtan oldu canim kac mm
tamam canım inşallah, bende olumlu düşünsem hayal kirikligina ugramak istemiyorum olumsuz dusunsem vucuduma mi olumsuz tepki olur bilemedimCanım su an 3 gün oldu iğneye başlayalı pazartesi bakılacak yumurtalara o zaman yazarım inşallah
Olumlu düşünüp bol dua et inşallah ya varis diye 707 kere oku inşallah vesile olurtamam canım inşallah, bende olumlu düşünsem hayal kirikligina ugramak istemiyorum olumsuz dusunsem vucuduma mi olumsuz tepki olur bilemedim
3 gün var aramizda canim ne zaman test yapmayi dusunuyorsun belirtin var miMerhaba benimde asilamamin 4.gunu bugün ve ilk asilamam umarım hepimiz güzel haberleri alırız .
Hayirli olsun kuzmm insallah guzel sonuclar alirsin ilk aşılaman mıArkadaşlar bugün aşılamamı oldum. Haydi hayırlı olsun bana :) nasip kısmet bakalım
Hayirli olsun kuzmm insallah guzel sonuclar alirsin ilk aşılaman mı
Benmde dün oldum nasıl geçti aşılaman doktor kontrole ne zaman çağırdı canım. Inşallah hayırlı haberlerle buluşuruz geri sayım günleri başladı hepimizeArkadaşlar bugün aşılamamı oldum. Haydi hayırlı olsun bana :) nasip kısmet bakalım
Doktorum 9 kasımda yap dedi inş tutunmuştur sende belirtiler nasıl cnm benim göğüslerim çok şişti ve ağrı var ara ara hafif sancılarım var kaşıklarımda be bazen baş dönmesi inş tutunma belirtileridir3 gün var aramizda canim ne zaman test yapmayi dusunuyorsun belirtin var mi
İnşallah bebeğin tutunur cnm sağlıcakla :)Arkadaşlar bugün aşılamamı oldum. Haydi hayırlı olsun bana :) nasip kısmet bakalım
İnşallah tatlım. :)İnşallah bebeğin tutunur cnm sağlıcakla :)
Benmde dün oldum nasıl geçti aşılaman doktor kontrole ne zaman çağırdı canım. Inşallah hayırlı haberlerle buluşuruz geri sayım günleri başladı hepimize
Inşallah olur tutunur bebişin benimde 12. Gunu test günü heyacanlı bi bekleyiş14 gün sonra. Ama ben idrarda gebelik test bakarım. Negatifse kırmızıları beklerim. Görürsem 3. Günü yine giderim. Pozitif çıkarsa özele gitmeyi düşünüyorum.
Benimde goguslerim sisti canim ve kasiklarimda arada agri var ben yarin kan vermeyi dusunuyorum 9 kasim cok gec degil miDoktorum 9 kasımda yap dedi inş tutunmuştur sende belirtiler nasıl cnm benim göğüslerim çok şişti ve ağrı var ara ara hafif sancılarım var kaşıklarımda be bazen baş dönmesi inş tutunma belirtileridir
Bugün 8.gün canım belli olurmu kiBenimde goguslerim sisti canim ve kasiklarimda arada agri var ben yarin kan vermeyi dusunuyorum 9 kasim cok gec degil mi
Canım belli olmaz henüz iğnenin etkisi bile geçmemiştir bence 3 gün falan daha sabret inşallah güzel haberler alırsınBugün 8.gün canım belli olurmu ki
Canim yarin 12.gun vercem senin henuz erkenmisBugün 8.gün canım belli olurmu ki
Inşallah güzel haberlerle gelirsin buraya canımCanim yarin 12.gun vercem senin henuz erkenmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?