- 31 Ocak 2015
- 2.377
- 1.938
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac tane yumurtan vardi canim hangi igneleri kullandin hayirli olsun insallahMerhaba kızlar bende bugün aşılama oldum devlet hastanesinde rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah
Bana ığne vermedi canım doktor yumurta oluşumunda bir problem yok diye.Kac tane yumurtan vardi canim hangi igneleri kullandin hayirli olsun insallah
Benimde yoktu canim ama klomen 3den fazla kullanilmiyor diye igne verdi bugun kontrole gittim 4 tane yumurtam buyumusler iki gunde bir kontrole gidiyorumBana ığne vermedi canım doktor yumurta oluşumunda bir problem yok diye.
Günde 1 tane klomen 5 gün içtim 2 yumurta oluştu
Evet canim bugun ignelerimi aldim 250 raporlu fiyatiyla 100de rapora vermistimaynen tup bebek daha iyi gibi
Canim reglin 3.gunu doktora gittim ultrason muayenesinden sonra rapor cikarttirdim sonrasinda ilk ignemi o gun vurundum yumurta buyuyene kadar her gun igne olucam fakat kontrolllere cok sık gidiyorum iki gunde bir falan yumurtalar buyudugu zaman hemen catlatma ignesi olucam 36 saat sonra da asilama yapilcakCanim asilamanin adimlarini anlatabilirmisi
canım eşinden sperm ne zaman alınacak eşine herhangi ir tedai uygulanmıyor değilmiCanim reglin 3.gunu doktora gittim ultrason muayenesinden sonra rapor cikarttirdim sonrasinda ilk ignemi o gun vurundum yumurta buyuyene kadar her gun igne olucam fakat kontrolllere cok sık gidiyorum iki gunde bir falan yumurtalar buyudugu zaman hemen catlatma ignesi olucam 36 saat sonra da asilama yapilcak
Canim benim esimde hiz problemi var keciboynuzu pekmezi ve vitamin takviye kullaniyor bildigim kadariyla aşılamanin yapilcagi gun aliniyor ben kadin hastaliklari uzerine bir poliklinige gidiyorum sperm sonuclarida bir saatte cikmisticanım eşinden sperm ne zaman alınacak eşine herhangi ir tedai uygulanmıyor değilmi
Canım durumun ne oldu cevap yazar mısınKizlarr merhaba
Bu ay aşılama yaptırcam inşallah igneli tedaviye başladık iki gun fostimon 150 ucuncu gun 75 kullanip ertesi gun doktora gidicem. Başka aşılama yaptıran var mı bu ay beraber bekleyelim![]()
Ayy inşallah hayırlı haberler alırsın mutlaka yaz bana da umut ol inşallah ya bende haftaya bu gün olacam inşallah aşılamaBende ayın 18 inde oldum 2. Aşılama. Bugün 8. Günüm bakalım nasıl sonuçlanacak.
Canim merhaba, 6 gun fostimon kullandim bir gun bos bir gun catlatma ignesi oldum 36 saat sonra asilamam yapildi ama hissetmedim bile asilamadan sonra 15 dk kalkamadan dinlendirildim üç gün oldu suan beklemedeyimCanım durumun ne oldu cevap yazar mısın
Canim genelde ikinci asilamada tutan daha cok insallah tutar seninkide kac yumurtan vardiBende ayın 18 inde oldum 2. Aşılama. Bugün 8. Günüm bakalım nasıl sonuçlanacak.
Amin inşallah. Bir tane vardı. Femara ilacıyla yumurtalar büyüdü. Nasip inşallah tutar. Ama şu an hiç bir belirtim Yok.Canim genelde ikinci asilamada tutan daha cok insallah tutar seninkide kac yumurtan vardi
Bekleyişin hayırla sonuçlanir inşallah canım. Bende haftaya perşembe aşılama yaptıracamCanim merhaba, 6 gun fostimon kullandim bir gun bos bir gun catlatma ignesi oldum 36 saat sonra asilamam yapildi ama hissetmedim bile asilamadan sonra 15 dk kalkamadan dinlendirildim üç gün oldu suan beklemedeyim
Canim en belirtili ayimizda hamile olmuyoruz bizde belirtisiz hamile kalirizAmin inşallah. Bir tane vardı. Femara ilacıyla yumurtalar büyüdü. Nasip inşallah tutar. Ama şu an hiç bir belirtim Yok.
Kac yumurtan oldu canim kac mmBekleyişin hayırla sonuçlanir inşallah canım. Bende haftaya perşembe aşılama yaptıracam