Gebeliğe Hazırlık Ekim-Kasım ayı aşılama yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
892
525
103
Kizlarr merhaba
Bu ay aşılama yaptırcam inşallah igneli tedaviye başladık iki gun fostimon 150 ucuncu gun 75 kullanip ertesi gun doktora gidicem. Başka aşılama yaptıran var mı bu ay beraber bekleyelim:KK200:

Canım mrb. aşılama için nasıl bi yol izlediniz acaba bende onumuzdeki aylar icin dusunuyorum artjk .adetin kaçıncı günü doktora gittin ilaç ne kadar kullanılıyo mesela?ve tup bebek merk3zleri mi yapiyor bu islemi ? Yardimci olursan sevinirim

Canım mrb. aşılama için nasıl bi yol izlediniz acaba bende onumuzdeki aylar icin dusunuyorum artjk .adetin kaçıncı günü doktora gittin ilaç ne kadar kullanılıyo mesela?ve tup bebek merk3zleri mi yapiyor bu islemi ? Yardimci olursan sevinirim
Merhaba canim, 14 aylik evliyim uc ay klomen catlatma ignesi kullandim ardindan rahim filmi cektirdim iki ay bekledim gecen ayda kendi yumurtamla catlatma ignesi yaptirdim fakat olmadi. Esimde problem çıktığı icin asilama yaptiralim dedi doktorumuz kendi hastanemizde yapiyorlar asilamayi raporda cikarttirdik igneleri ne kadar kullancagim hakkinda fikrim yok yumurta boyutuna gore sanirim yarin kontrole gidecegim yine gelismeleri buraya yazarim. Siz ne zamandir istiyorsunuz tedavi sureclerinden gectin mi canim

Biz de 6 aydır istiyoruz. Eşimin sperm sayısı iyi ama hızı düşük. Doktorlara gore cocuk olmaması için bi neden yokmuş ama bilemiyorum işte. Bende kist var geçen aydan bu yana biraz küçülmüş.doktorum sorun olmaz dedi. Bu ay adetim gecikti ama testin de negatif cıktı bekliyorum hala adeti :) birkaç ay daha olmazsa aşılamaya gitmeyi istiyorum artik

Biz de 6 aydır istiyoruz. Eşimin sperm sayısı iyi ama hızı düşük. Doktorlara gore cocuk olmaması için bi neden yokmuş ama bilemiyorum işte. Bende kist var geçen aydan bu yana biraz küçülmüş.doktorum sorun olmaz dedi. Bu ay adetim gecikti ama testin de negatif cıktı bekliyorum hala adeti :) birkaç ay daha olmazsa aşılamaya gitmeyi istiyorum artik
Canim benim esiminde ayni hiz dusuk vitamin takviye ve keçiboynuzu pekmezi verdi bakalim etkisi olucak mi ama sizin henuz erken degil mi asilama icin kac yillik evlisiniz

Kasımda bir yıl olcak. Ben biraz aceleciyim evet doktorlarda öyle soyluyo :)

bende asilama yaptiricm yilbasina kadar cnm. ne kdr ucret odedin

Kizlar benimde iki yildir olmuyor bende asilama istiyorum ama doktor neye gore asilama derki.

Bencede canim klomen tedavisine baslayin rahim filmindan sonrada baya hamile kalan var cektirdin mi sen canim
Cektirmedim canım. Ilk denememizde kimyasal gebeliğim olmuştu.bir doktorda o olduysa rahim filmine çok gerek yok tikaniklik olsa gebelik olmazdi fln gibi söyledi. Yine de cektirmek gerekir mi acaba

Cektirmedim canım. Ilk denememizde kimyasal gebeliğim olmuştu.bir doktorda o olduysa rahim filmine çok gerek yok tikaniklik olsa gebelik olmazdi fln gibi söyledi. Yine de cektirmek gerekir mi acaba
İhtimal artar diye biliyorum canim bende de bisey cikmadi gerci 4 ay oldu gebelik olusmadi sizin problem neydi

Back